Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Topp 10 aktive brukere #8

Topp 10 aktive brukere #8

Skrevet av remote den 21 januar 2013 klokken 17:02

Hei og hopp, det er tide med ti på topp (fant på den helt selv)!

Den forrige uken var det rekordaktivitet ifølge meg selv. For å komme på denne listen, må man ha 145 aktivitetspoeng, noe som er en klar rekord. Da vi startet med dette, holdt den poengsummen til en klar andreplass. Dette lover godt for forumets fremtid.

Vi minner på at dette ikke er en liste over de «beste» brukerne på noen som helst måte, det viser bare de som har vært aktiv på en slik måte at det gir stor uttelling på poengsystemet. Men vi vet nå at dette genererer mye aktivitet, og det er superflott.

Vi leser rett og slett av rekkefølgen på mest aktiv-listen (viser samlet aktivitet de siste sju dagene) som befinner seg under community-taben. Lurer du på hvordan disse aktivitetspoengene fungerer, trykk på denne linken.

Nå til de mest aktive brukerne den forrige uken:

Nummer 10 - Kakashi Sensei [v]
Selv om aktiviteten til denne karen har økt siden forrige uke, har han falt noen plasser. Det sier noe om aktiviteten for tiden. Han har generelt vært aktiv over alt og skrevet én blogg om hans spillrelaterte studieretning på Noroff. Sjekk den ut.

Nummer 9 - Sonic og Link [v]
Tvilligbroren til brukeren ovenfor (og omvendt) vant denne uka. Jeg har ikke loggført stillingen, men det kan de kanskje opplyse oss om i kommentarfeltet. Det har lenge vært knepent mellom de to, og denne uka var det to fattige poeng som skilte. Denne brukeren har vært spesielt aktiv på Live Feed, noe som er bra.

Nummer 8 - Tommy Kvaernerud [-]
Denne kjempen holder stand fra forrige uke med økt aktivitet. Han er den mestbloggende brukeren for tiden, hvor han skriver én blogg av god kvalitet hver dag. Det liker vi. Han har også vært like aktiv på Live Feed som Sonic og Link, noe som gir uttellinger.

Nummer 6 (delt) - Archana [^]
Denne relativt nye brukeren som kanskje har gitt friskest pust til et ellers hankjønnsdominert forum, klatrer listen fra forrige uke. Hun har vært aktiv både blogg- og forumkommentarer, og i tillegg til det skrevet tre blogger. Dette er lovende.

Nummer 6 (delt) - remote [v]
Guddommens far faller ned på lista for å ikke virke så overlegent fullkommen for resten av forumet, noe som underbygger hans storhet.

Nummer 5 - Fantomena [v]
Fantomena faller en plass fra forrige uke, men det gjør ikke noe når han har vært ekstremt aktiv i tekstkommentarer. Han er også vært å se over alt i forumet. Dette er resultatet når Maria Mena og Fantomet får et barn (si fra om det ikke stemmer).

Nummer 4 - Animorpher [v]
Denne kisinnen faller et par hakk. Hun er sannsynligvis den som har brukt Live Feed mest av alle den forrige uken, og hun har vært veldig aktiv i tekstkommentarer. Stå på, så får du en gratis metamorfose av moderasjonen med på kjøpet.

Nummer 3 - Jompapa [!]
Den første nykommeren på listen hopper helt til tredjeplassen. Det er fantastisk at flere prøver seg, det vil vi se mer av! Jompapa har generelt vært aktiv over alt, og i tillegg skrevet en fantastisk blogg om fjorårets beste spill, som er min personlige favoritt.

Nummer 2 - Duckislate [!]
Kødda. Her var det enda en nykommer. And er ikke sen denne gangen, for dette holder til en andreplass. Han har vært ekstremt aktiv i forum- og gjestebokkommentarer, hvor han har ønsket nye brukere velkommen. Det er koselig med litt kos.

Nummer 1 - ElGamer [-]
ElGamer har fortsatt bensin i aggregatet og holder førsteplassen, noe han har gjort en stund nå, så vidt jeg har registrert. Kan han slå komboen til Strategist? Han har vært jevnt aktiv over alt, og i tillegg skrevet en blogg om hvor jævlig mye han har hatt å gjøre den siste uken (særlig).

Dett var dett. Håper dette var verdt tiden det tok å skrive denne bloggen. Jeg sender regning i posten til alle som måtte ønske det. Bare si fra.


Tidligere blogger:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

HQ