Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Topp 10 aktive brukere #14

Skrevet av remote den 18 mars 2013 klokken 21:01

Etter at kule OC har skrevet to uker på rad, er det på tide å komme tilbake til hverdagen og la grå og kjedelige remote skrive litt. Jeg våger dermed ikke å konkurrere mot OC som er overlegen på alle områder unntatt i underdanighet.

Denne uka tror jeg er rekordmessig når det gjelder samlet aktivitet. Vi har overgått oss selv mange ganger nå, og vi håper den trenden bare fortsetter. Én på nesten 600 poeng, to på godt over 300, fire over 150 og resten over 130. Dette er flott!

For de som lurer på mer rundt aktivitetspoengene, les denne bloggen.

Nå til de mest aktive brukerne den forrige uken:

Nummer 10 - Kakashi Sensei [v]
Disse tvillingbrødrene ligger tett inntil hverandre (på en heteroseksuell måte), men denne uka er det faktisk KS som ikke stikker av med seieren. Dette må feires!

Nummer 9 - Sonic og Link [-]
Sonic og Link forsvarer plassen fra forrige uke, men når han danker ut broren sin i stedet for Gnyg, kjennes det nok mindre ... gnygete ut.

Nummer 8 - Animorpher [v]
En av våre få, men sårt trengte kvinner, har trappet ned på aktiviteten denne uken og lander på en åttendeplass, ikke langt foran tvillingene. Kanskje det er en ond tvilling som står bak dette fallet?

Nummer 7 - Bernt Erik [v]
Bernt Erik har trappet seg tilbake på listen de siste ukene, selv om han er travelt opptatt med å være filmstjerne. Vi gleder oss til å se GRs bauta på filmlerretet.

Nummer 6 - Strategist [!]
Strategisk nok er Strategist tilbake (ohhhh), men denne gangen med en helt vanlig og ikke overambasiøs poengsum han hadde i starten. Det er bra for oss som ikke liker strategi.

Nummer 5 - Ole-Christian [^]
OC er glad i å klatre i forskjellige ting. Det kan være lamper, husvegger og brattheng, men også på lister som denne. Synd at han må være undermann for hans overmann denne gangen også. Forresten er de uttrykkene uhyre lite kjønnsnøytrale.

Nummer 4 - remote [v]
Jeg vet ikke hvem remote er, men det vet kanskje du? Ring inn på 815 493 00 eller bruk mail eller sms. Vi trenger en oppklaring her.

Nummer 3 - Fantomena [^]
I toppet har Fantomena og nedenfornevnte bruker knivet i en klasse for seg, men førstnevnte bruker stakk dessverre av med det korteste strået. Nedenfornedenfornevnte bruker gjorde ikke det, men det kommer vi til om litt.

Nummer 2 - ElGamer [!]
ElGamer er tilbake i storslag, men må se seg utklasset i mengde aktivitet til tross for en meget respektabel poengsum. Vi håper du fremdeles har motet og bryllupet oppe!

Nummer 1 - xXAkresSXx94 [-]
Med hele 582 aktivitetspoeng troner Akres alene på toppen. Det er ikke rekord, men så har bare Strategist vært så høyt oppe. Det er dermed veldig, veldig respektabelt. Kudos til deg og alle som har vært aktive den siste uken.

----------------------------------------------------

Tidligere blogger:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

HQ