Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Topp ti aktive brukere #17

Skrevet av remote den 8 april 2013 klokken 15:01

Etter at kule Ole-Christian har skrevet to uker på rad, er det på tide å komme tilbake til hverdagen og la grå og kjedelige remote skrive litt. Jeg våger dermed ikke å konkurrere mot Ole-Christian som er overlegen på alle områder unntatt i underdanighet.

Avsnittet ovenfor er tatt ut fra forrige gang jeg hadde ukas topp ti, og sannelig stemmer det like bra denne gangen også. Jeg er kanskje forutseende, men som lovet skal denne ukas versjon bli kjedelig.

Den forrige uka var det hele 14 brukere som nådde over 100-poengsgrensa (Parkour Gamer ble den første til å svikte menneskeheten). Det er ny rekord. Jeg tror vi setter ny rekord på en eller annen måte hver gang, det blir bare vanskeligere å finne hva vi setter rekord i. Det er i alle fall oppløftende.

For de som lurer mer rundt aktivitetspoengene, les denne bloggen.

Nå til de mest aktive brukerne den forrige uken:

Nummer 10 - Animorpher [-]
På bunnen av topplista finner vi en av våre få, men sårt trengte kvinner. Det kan høres ut som et nederlag å være på bunnen av ei liste, men da må vi huske på at dette er ei toppliste. Det kan vi alle trøste oss med.

Nummer 9 - Archana [v]
Når vi snakker om kvinner, er det veldig lett å fortsette å snakke om kvinner. Da passer det bra at Archana havner her. Med sin kvinnelige intuisjon visste hun at jeg ville få lyst til å skrive om kvinner, derfor falt hun alle plassene helt ned hit.

Nummer 8 - Elektro Banana [v]
Denne bananen må ha fått sjokk i og med at han har falt drastisk den forrige uka. Jeg tror at vedkommende visste dette da han skulle lage brukernavnet sitt, derav brukernavnet sitt. Det kan virke som om GR bare består av brukere med overnaturlige evner, men det kan jeg avbekrefte. Vi har også mange idioter uten at jeg skal nevne noen navn, og uten å ha noen baktanker med at jeg nevner det under Elektro Banana.

Nummer 7 - JoEy_Odd [!]
Dere er her vitne til en verdensrekord. Ingen i verden har tidligere fått seg inn på lista over mest aktive brukere for GR i Norge på én dag. Han har gitt beskjed til meg at han ikke skriver autografer før etter klokka seks i ettermiddag.

Nummer 6 - remote [!]
remote er kjedelig. Han gjør aldri noe gøy og skriver som en 80 år gammel kjerring på Red Bull etter å ha spist opp alle fyrstekakene i kjøleskapet.

Nummer 5 - xXAkresXx94 [!]
Mannen med alle X-ene er tilbake, selv om formen ikke er som før. Midten av lista er likevel en respektabel plass. Siden jeg lovte å være kjedelig, noe som gjør at jeg bare trenger å være meg selv, skal jeg ikke si mer om den saken.

Nummer 4 - Bernt Erik [!]
Bernt Erik er tilbake fra påskeferien og har etter mange rykter feiret med å spise en Mario-kake. Det mer vesentlige her er imidlertid hvordan den kaka ville sett ut om han hadde bakt den selv. Det må vi nesten få vite.

Nummer 3 - Ole-Christian [^]
Kuppern er død, lenge leve Johansen! Dette hadde vært en god vits om det ikke hadde vært for at Kuppern het Johannesen og ikke Johansen. Dette har med OCs manglende fremsynthet å gjøre. Som tidligere nevnt her, består GR ikke utelukkende av synske mennesker, men også av idioter. Uten å trekke noen konklusjoner, synes jeg OC burde kunne valgt seg et bedre navn slik at vitsen min gikk opp.

Nummer 2 - Fantomena [^]
I en klasse for seg sammen med nedenfornevnte bruker finner vi blant annet Fantomena. Personlig er jeg imot klassesamfunn, så dette er jeg egentlig en forkjemper mot. Eller en motkjemper for. Fantomena er i alle fall en hyggelig kar. Vi må ikke bli sure selv om han er i en klasse for seg.

Nummer 1 - ElGamer [-]
Ingen ved over, ingen ved siden. Jeg har ingen innsyn i om ElGamer hugger veden sin selv, men han legger i alle fall ikke veden sin over seg eller ved siden av seg. Han er litt som koranen. Er det litt ensomt der oppe, eller?


----------------------------------------------------

Tidligere blogger:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Min versjon av topp ti avsluttes ikke med et bilde, fordi det er gøy.

HQ