Norsk
Blog

Topp ti aktive brukere #20

Skrevet av remote den 29 april 2013 klokken 15:18

Hei alle barn.

I dag skal vi lære hvem som var den forrige ukens mest aktive brukere. Det trenger du ikke å vite i dagliglivet, men det gjør du ikke med så særlig mye uansett.

Denne gangen ble det ikke et forhåndsannonsert rotterace. Aktivitetsnivået har stabilisert seg, og det på et langt høyere nivå enn tidligere. Alle rekorder ble slått ved forrige liste, men tradisjon tro tar vi frem lupen. Sannelig har vi rekord i stabilisert aktivitet. I tillegg har Jeppzki aldri vært mer aktiv. Det må også feires. Hurra.

17 brukere kom over den magiske 100-poengsgrensen:

ElGamer [171]
gnyg [166]
Jeppzki [130]
Bernt Erik [122]
Kakashi sensei [121]
Animorpher [108]
RockFuzzEleven [108]

Archana ble den første til å svikte menneskeheten med sine 95 aktivitetspoeng.

For de som lurer mer rundt aktivitetspoengene, les denne bloggen.

Nå til de mest aktive brukerne den forrige uken:

Nummer 10 - Sonic og Link [!] - 190 AP
Man kan lure på om denne listen er offisiell uten SoLs tilstedeværelse. Selv om han påstår at han har en rotete profil, må noe i hodet hans være ryddig når han så kaldt har beregnet dette. Vedder på at han går med en kalkulator i lomma til enhver tid. Enten det, eller så har han noen barn i kjelleren sin.

Nummer 9 - The Cookiemonster [!] - 194 AP
Vår nye moderator må vise seg fram og er pålagt av oss å måtte stå på denne listen, ellers ryker det rett ut. Dere tror kanskje at moderatortittelen er permanent helt til vedkommende selv sier opp, men kakemonsteret er bare på prøve. Vi gir ham en brødskive i ny og ne.

Nummer 8 - Fantomena [v] - 202 AP
Selv om jeg prøver å strekke en øm hånd (over beltestedet) til fantomena, får jeg likevel ingen respons. Han synes jeg er kald og sur. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg vet ikke om det er ham eller meg. Jeg ligger i fosterstilling nå. Hjelp. Det er kaldt. Gi med 100 kr, så er alt greit.

Nummer 7 - SirThomas [v] - 253 AP
Det er bra at mange vender tilbake. Det vi derimot ikke vil ha her, er fyllemeldinger til mennesker som ikke behøver det, og virus på pc-en. Imellom slagene skriver heldigvis SirThomas på GR. Det setter vi pris på. Nå står jeg og ser hva du gjør fra buskene, forresten.

Nummer 6 - remote [!] - 324 AP
Dere aner ikke hvor belastende det er å måtte finne på noe morsomt om seg selv som ikke virker arrogant og selvopptatt. Dere aner ikke! Jeg er lei av denne dritten! Hvem i helvete vil utsette seg for dette? Hæ? HÆÆ?

Nummer 5 - xXAkresSXx94 [^] - 354 AP
Akres er kanskje det mest aktive tilskuddet vi har hatt. Derfor kan jeg ikke la være å nevne at han har listet opp hvilke tråder han er aktiv i. Den lista består av én tråd. Vi håper inderlig han er aktive flere steder også, og det har vi all grunn til å tro. Den lista bør kanskje oppdateres, eller?

Nummer 4 - JoEy_Odd [v] - 364 AP
Jeg vil benytte anledningen til å undre litt over nicket til nevnte bruker ovenfor. Når jeg hører Joey, tenker jeg på tv-serien med han mannen fra Friends. Stemmer dette? Og Odd, er det det norske navnet eller er det det engelske ordet for merkelig? Synes han Joey er rar, eller er det rett og slett et navn? Hmmm.

Nummer 3 - Gamingisforlife [!] - 505 AP
Det skal ikke såes tvil om at meningen med livet er å spille. Men å ha det som nick er kanskje litt drøyt? Det er bra at denne karen har vendt tilbake til GRs lune armer (selv om det kanskje er litt svett), og vi håper han klarer å opprettholde denne gedigne aktiviteten i lang tid fremover. Hvis du ikke spiller, da.

Nummer 2 - Ole-Christian [^] - 804 AP
404 not found

Nummer 1 - Strategist [-] - 1038 AP
Dere har kanskje hørt rykter om at det er OC som er guden blant mennesker her på forumet, men det stemmer ikke. Det finnes bare én gud, og det er Strategist. Han er alltid på topp og viser hvor lista ligger, slik at vi ynkelige mennesker har noe å strekke oss etter. I meditasjon kan vi i overskudd av innsikt formidle gjennom et haiku hvilken storhet Strategist besitter. Så la alt håp fare og skriv et haiku (som egentlig er et hannkjønnsord).


----------------------------------------------------

Tidligere blogger:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18,
19

HQ