Norsk
Blog

Å bli dritlei GR

Skrevet av remote den 12 juni 2013 klokken 14:04

Jeg tenkte jeg skulle skrive en kjapp og impulsiv blogg mens ideen ennå er fersk og brødet ligger i ovnen.

Det er et kjent fenomen at mange holder seg veldig aktive i noen uker på forumet, før de så forsvinner helt. Det er noe vi ikke vil ha noe av. Vi vil ikke at noen skal bli dritlei GR (eller GR bli dritlei deg).

Bare ta aktivitetsboomen for en del måneder siden hvor man måtte ha 400 poeng eller noe i den gaten for å bli blant de mest aktive. Jeg tror ikke vi har sett en slik boom siden babyboomen i etterkrigstiden. Jeg venter nå på et sekstiåtteropprør snart, men det er en annen historie.

Poenget er at det ikke er meningen med livet å havne øverst på den topplista hver uke. Når vi ser at mange brukere brenner seg på det hele tiden, er kjempeaktive i perioder for så å forsvinne, blir moderasjonen triste og lei seg.

Vi vil at dere skal være så aktive som dere foretrekker, men tenke at én blogg og én kommentar ekstra er bra. Tenk at dere skal kunne holde aktivitetsnivået resten av livet.

Vi vet at topp ti stimulerer aktiviteten, men ikke la det ta overhånd. Bare sjekk ut all time-lista. Der ser du sikkert mange brukere som ikke ofte er på topp ti, men som har skjønt poenget: Nintendo vant årets E3.

GR er det beste stedet å være, slik som en gresseng for en ku. Men kua gresser ikke hele dagen, heller! Så igjen: hold en aktivitet som dere kan holde resten av livet.

For dere skal vel være her resten av livet, ikke sant?

HQ