Norsk
Blog

Min tid som regissør - i Bollywood

Skrevet av remote den 23 juni 2013 klokken 10:11

Jeg dro til India for litt siden for å oppfylle min drøm: å bli regissør. Jeg har alltid ønsket å bli stor i Bollywood fordi jeg bare elsker å se dansing og klisjédialoger på film.

Noe som høres galt ut? Da har du fattet riktig. Jeg kan i alle fall trøste meg med at jeg har tekstet en del filmer over til det norske sprog. Vi har nemlig en egen Bollywood-tråd jeg frykter alt for mange overser. Jeg tenkte derfor jeg kunne lage denne bloggen for å gi filmene mine litt mer publisitet.

Filmene har en lei tendens til å ikke fungere, men jeg håper dere får sett dem.

Den første filmen for året er en real GR-versjon av stolthet og fordom med to kjente brukere i rollene og en GR-stjerne i en indirekte rolle.

Ja, når jeg nevnte at filmene har en lei tendens til å ikke fungere, oppdaget jeg at flesteparten ikke fungerte nå. Da går dere glipp av mange filmer med OC som hovedrolleinnehaver. Det er synd for de var virkelig gøyale. Dere kan felle tårene over min andre film om EU, og den nevner i det minste OC: beføl meg/trykk her

Jeg oppdaget at jeg også har laget en video med OC og KrF. Advarer mot sterke politiske scener.

Jeg ser nå at OC er med i veldig mange av mine filmer. Det er en del årsaker til det, for det første (endret av moderator) og for det andre (endret av moderator), så vær så god: snurr film med snurrebassen

I et desperat forsøk på flere seere, skiftet jeg tema fra OC og EU til fanboykrigen mellom Wii U, PS4 og X1. Her er en film midt i den dødelige krigen. Dette var før X1 annonserte at de ville fjerne alle de dustete sperrene sine.

Jeg fortsetter mitt virke med å være slem mot X1. Her er den siste og beste filmen i min mesterserie.

Jeg har ingen planer om å slutte med det første, så flere filmer vil komme etter hvert. Jeg oppfordrer alle til å delta i tråden selv.

Ha det på badet.

HQ