Norsk
Blog

Ukas brukere #1

Skrevet av remote den 12 august 2013 klokken 16:41

Jeg har fått æren av å innlemme den nye ukentlige bloggserien moderatorene skriver for å stimulere aktiviteten ytterligere. Nå fokuserer vi på hvilken aktivitet brukerne har, som blogger, anmeldelser og nye tråder, framfor aktivitetspoeng selv om vi også har med topplista i den nye serien. Her trekker vi fram brukere som har utmerket seg positivt til de nevnte kriteriene og utnevner ukas bruker. Vi håper denne tittelen vil henge høyt.

Selv om vi vektlegger tyngre kommentarer og nye tråder, er den generelle aktiviteten framdeles viktig. Uten folk som kommenterer sakene, vil heller ingen skrive dem. Derfor er det bedre å skrive f.eks. tre blogger og en anmeldelse og kommentere en hel masse enn å skrive ti blogger uten å være mer aktiv.

Formen denne bloggserien har nå vil sannsynligvis forandre seg etter hvert, men den vil alltid fokusere på blogger, anmeldelser og nye tråder. Kanskje vi ser på flere elementer i fremtiden. Dere er hjertelig velkomne til å komme med forslag til navneendringer for hva den nye serien skal hete.

MERKNAD:
Vi må be dere skru på slik at vi kan se aktiviteten deres under aktivitets-taben i krypinnet. Det vil gjøre det lettere for oss å skrive disse bloggene siden vi får en bra oversikt. Gå innpå krypinnet -> øvrige innstillinger og huk av «min siste aktivitet til andre» ganske lang nede på siden.


ERIKaka3R1K
Siden Erik (la meg kalle deg det) trådte ut av skyggene forrige uke, har han vært en mønsterbruker på GR med tre blogger om bl.a. telefonselgere og sjokoladekake. Du er hjertelig velkommen til å diskutere mer i forumet også. Du skal vite at du er et godt tilskudd, og vi håper du fortsetter å være aktiv her.

A to the H
En av GRs kjemper (ja, vi er mange) skrev nokså innsiktsfullt om noe mystisk kalt GRMEETUP. Vi er usikre hva dette dreier seg om, men vi tror det handler om GR-brukere som tror de har et liv utenfor huset. Vi oppfordrer flere til å gjøre dette, og da spesielt blogge om det etterpå.

Malboro Red
Endelig en liste den gamle ringreven Malboro Red kan havne på, så nå kan du ikke unngå å like denne. Han blogget veldig meningsbærende om Lara Croft og hvordan hun fullstendig har endret ideal fra en sterk kvinne til en puppedame, noe ingen liker.

AndyLonn
Enda et nytt og fantastisk medlem på GR er AndyLonn. Forrige uke skrev han en blogg om Supermann noen gang vil få et bra spill slik som Batman har Arkham-spillene, og hans ambivalente forhold til JRPGs. Vi håper du vil holde deg her framover.

Mexis
Jeg har valgt å fokusere ekstra på nye brukere denne gangen siden vi har fått så mange av dem den siste tiden. Mexis er en av dem. Han blogget veldig bra om at folk må ta seg mindre tid. I tillegg har han mot nok til å diskutere i Religion-tråden på et forum preget av ateister. Vi håper du liker deg på GR.

Khriipy
Vi er veldig glade for at dere ... dere ... ja, nå har jeg glemt ordet, men vi er glade for at gamle brukere kommer tilbake, spesielt av typen ... ja, jeg husker ikke hva det heter. Khriipy har i alle fall skrevet en uskummel blogg om noobs i LoL.

Drizzy
Neste generasjon er et hett tema, og da tenker jeg spesielt på konsollene som ennå ikke har ankommet jorden, nemlig X1 og PS4. Drizzy blogget innsiktsfullt om dette meget kjente fenomenet på en spillside som dette.

Jeppzki
Denne luringen har virkelig slått på stortromma den forrige uka med sine fire blogger. (Du bør for øvrig lese merknaden også.) Tre av dem er faktisk nokså seriøse og handler om hva som er naturlig. Jeg linker i tillegg til den hysteriske bloggen om dører: linker.

Dr Madnar Petrovich
Vår doktor har helt uoppfordret stilt i stand en konkurranse til ære for eks-redaktør Kristan. Konkurransen er ferdig og vinneren er kåret, men du kan i alle fall lese om sommeren hans.

Victorfinne
Victorfinne har hatt en fantastisk aktivitet den forrige uka med sine tre blogger og en høy generell aktivitet. Alle her inne liker Nintendo (haha), og Victorfinne har skrevet om hans tidligere minner takket være dette fantastiske spillselskapet. Han avslører også sine planer for neste generasjon

MNO2610
Med to blogger og tre brukeranmeldelser er denne aktiviteten verdt å få med seg. Ikke mange skriver brukeranmeldelser, så de vil vi gjerne ha flere av. Blant dem en anmeldelse av bilspillet Fuel. Ikke noen overraskelse at MNO anmelder bilspill, for øvrig.

Ash Ketchum
Ash har skrevet en meget god anmeldelse av Metro: Last Light. I tillegg har han økt aktiviteten sin betraktelig den siste tiden. Vi blir alltid glade når gamle brukere blir mer synlige.

Nå til ukas topp ti aktive brukere:

1. The Cookiemonster 485
2. Ole-Christian 449
3. Victorfinne 197
4. ElGamer 189
5. A to the H 182
6. MNO2610 161
7. gnyg 158
8. SirThomas 144
9. remote 144
10. xXAkresSXx94 143

Andre brukere over 100 aktivitetspoeng: AndyLonn, Sommerstadt97, sonic og link, og Predator.

UKAS BRUKER #1 ER ANDYLONN
Helt siden AndyLonn ble et aktivt medlem på GameReactor for to uker siden har han markert seg tydelig som blogger med en stødig penn. Han tar for seg interessante tema, er saklig og tydelig. Han har i tillegg vært veldig aktiv generelt. Vi håper du fortsetter å være på forumet framover. Bare ikke vær her så mye at du går lei.

HQ