Norsk
Blog

Min tid som regissør - i Bollywood II

Skrevet av remote den 31 desember 2013 klokken 10:19

Jeg tenkte jeg kunne rekke å skrive en blogg før det nye året starter. Jeg har ennå en del Bollywood-filmer som er underernærte på anerkjennelse. Jeg føler meg som musikeren Rodriquez som ble glemt til tross for et talent på størrelse med Dylan. Akkurat slik er det. Jeg venter bare på at noen skal smugle filmene mine inn til Saudia-Arabia hvor jeg skal bli ekstremt populær uten at jeg merker det før jeg blir seksti år.

Nok snikksnakk.

Det er lenge siden jeg laget de fleste av filmene. Tror dere virkelig at jeg sitter oppe langt på natt i jula for å lage Bollywood-filmer? Selvsagt ikke. Derimot er det flere som burde gjøre det, så sjekk innom tråden vi har: http://www.gamereactor.no/forum/?forum=3&thread=5598&page=
12

Vi fyrer peisen først med en av mine favoritter: Spiller litt PS4. Dette var fortsatt i konsoll-perioden av min filmkarriere, et tema jeg tenkte ville trekke til seg en del oppmerksomhet på et forum som dette, men forgjeves.

Jeg vet ikke hva som skjedde med meg i mellomtiden, men jeg gikk over til å lage en kjærlighetsfilm spekket med eksistensiell stillhet og replikker som ploger ned i menneskets avmasse.

Når jeg ser gjennom disse filmene på nytt, skjønner jeg at dette er i mitt høydepunkt av karrieren. Denne filmen handler kanskje om PS4 igjen, men jeg har nok en gang kommet fram til i hvert fall én livssannhet iløpet av de tre replikkene. De som ikke skjønner referansene, bør skru av filteret på nettleseren og prøve lykken på google.

Denne filmen er fra min eksperimentelle periode hvor jeg utforsker hva et filmmedium er. Derfor har jeg med en allusjon til Naruto slik at bare de som har sett serien vil forstå noe av innholdet. Det er for å gjøre den smalest mulig. Her er godsakene.

I den så langt siste filmen av min karriere i Bollywood gjenoppdager jeg det politiske. Denne er eksplisitt politisk, men handler verken om EU eller OC. For øvrig er en av disse forkortelsene et overnasjonalt organ som skakkjører Europas økonomi. Det er verdt å ha i tankene at denne filmen ble laget før valget i høst, og var derfor mitt bidrag i slagsmålet: kjør film!

Trett til døden lente jeg meg på gjerdet skjelvende av angst, og jeg følte det gikk et stort uendelig skrik gjennom naturen. Fra den dagen sluttet jeg å lage filmer i Bollywood, men jeg skal ikke utelukke at føniksen vil gjenoppstå og kaste sitt lys over verden. Den første setningen i dette avsnittet er forresten litt inspirert av Munchs tekst til Skrik.

Godt nytt år alle på GameReactor!

HQ