Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Ukas brukere #15

Skrevet av remote den 13 januar 2014 klokken 18:51

God kveld i stuggu. Dåkk sitt og glor. Det setter vi pris på.

Denne uka gjør vi det litt annerledes når det kommer til Ukas brukere. Jeg melder nå at vi muligens kommer til å gjøre endringer når det gjelder våre insentiver for å få opp aktiviteten. Det som fungerte en gang, fungerer ikke for alltid. Derfor skal vi se på om vi heller gjør noe mer dynamisk. Som sagt kommer vi tilbake til dette. Håper dere liker denne versjonen i alle fall.

Topp fire aktive brukere:

4. thosol01 [145]
Thosol laget brukeren sin i starten av 2013, men har ikke blitt ordentlig aktiv før nå. Og i tillegg er han bare tolv år. Man skulle tro at det førte til mye spamming, men det har vi ikke sett noe til. Han er moden for alderen og skriver mye bedre enn det jeg ville ha gjort på samme tidspunkt. Vi håper du fortsetter å engasjere deg i forumet, det ville vi satt stor pris på.

3. Khriipy [176]
Det er alltid godt å se at gamle fjes er tilbake igjen. Med hele 160 kommentarer i forumet sist uke sier det seg selv hvor Khriipy har akkumulert sine aktivitetspoeng. Jeg kan ane at de også kommer fra én tråd. En tråd for folk som liker det mørkt, nemlig Nattråden. Jeg har hørt rykter om den tråden, og jeg tror at den finnes. Og jeg tror at det er et vesen der inne som sprer latter og glede, og det er ikke Erna Solberg, men Khriipy. Kudos!

2. ElGamer [177]
Ett poeng over Khriipy ligger vår kanskje eneste cyborg. ElGamer har i likhet med overnevnte samlet sine poeng fra forumet, men også i tekstkommentarer og i gjestebøkene. Ikke så rent lite foregår i nattråden, kan jeg skjønne. Jeg aner ikke hva som foregår der siden jeg legger meg når den åpner, men det høres ut som om det er noe skitne greier. Kan det være kopulasjon? Det hadde jeg likt å vite.

Nummer 1 og ukas bruker er GLORFINDEL! [231]
Det var ikke så vanskelig å velge ukas bruker denne uka når både aktiviteten er høy og god. Glorfindel har skrevet to blogger og vært allsidig aktiv, men ingen kan unngå å være aktiv i nattråden, tydeligvis ... Dette er den fjerde gangen Glorfindel kåres til ukas bruker, noe som er mest av alle med god margin. Vi er imponert over din standhaftighet når det gjelder aktiviteten, og vi håper det vil fortsette framover. Vi ser stadig at folk brenner seg på det, og vi advarer stadig om det. Men selv om vi er moderatorer, er vi ikke guder, heller, så det finnes grenser for hva vi kan gjøre.


Her er her de seks siste på topp ti:
5. AndyLonn [144]
6. gnyg [133]
7. Victorfinne [124]
8. Jeppzki [95]
9. A to the H [93]
10. LesMiserable [79]

Æresveggen:
Glorfindel (4)
AndyLonn (2)
ElGamer (1)
Sonic og link (1)
projecthammer (1)
Tommy Kvaernerud (1)
LesMiserable (1)
Joey_Odd (1)
Khriipy (1)
Predator (1)
Subject 17 (1)
Jeppzki (1)

Denne gangen valgte jeg å fokusere på de aller mest aktive den forrige uka, og jeg fulgte aktivitetslista nøyere når det gjaldt å plukke ut ukas brukere. Hva vi vil gjøre framover gjenstår å se, vi vil diskutere det innad i moderasjonen. Ellers hadde det vært fint å høre deres mening i kommentarfeltet. Hva tror dere stimulerer til aktivitet? Og trenger vi å stimulere aktiviteten?

_______________________________
Tidligere blogger:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 13, 14

HQ