Norsk
Blog

GR introduserer #Temabloggen [info]

Skrevet av remote den 16 januar 2015 klokken 13:04

For å frese opp ovnen igjen har moderasjonen pønsket ut et lite tiltak for å øke aktiviteten. Vi har kalt dette for «Temabloggen» og er forklart like under.

Hver fredag finner moderasjonen et tema til inspirasjon for blogging. Hvis du vil delta i ukas tema, må du bruke emneknagg «#Temabloggen» og nummeret for denne gangen etterpå (#Temabloggen1, 2, 3 osv) på bloggen du skriver med det relevante temaet. Den første gangen er det altså «#Temabloggen1» som skal brukes. Hvis tittelen din er så lang at du ikke klarer å skrive inn emneknaggen, kan forkortelsen «#TeB» brukes.

Temaet fra denne fredag til kommende torsdag er: 2015.

Alle er ferdige med 2014 (med unntak av Årets kåringer) og det er passé for lenge side. Derfor tenkte vi det er best å fokusere på framtida. Tolkningen av «2015» kan trekkes langt. Det kan handle om spillåret, filmåret, musikkåret, treningsåret, tommeltvinningsåret 2015. Hva som helst. Det går an å skrive en dystopi om framtida. Bare skriv en blogg rundt temaet og bruk emneknaggen, så er du med for uka (som går fra fredag-torsdag).

Emneknagg er forresten mye kulere enn hashtag. Det høres ut som om man driver med noe annet.

Vi håper at så mange som mulig har lyst til å delta. Og hvem vet, etter hvert kan det dukke opp en premie for de mest dedikerte! Husk å stemme i Årets kåringer også, da.

GR introduserer #Temabloggen [info]

HQ