Norsk
Blog

Tema for #Temabloggen10 [info]

Skrevet av remote den 20 mars 2015 klokken 08:48

Forrige uke var det gode indiespill som gjaldt. Her var det mye å velge mellom, så takk til de som bidro. Vi håper at temaet denne uka er like inspirerende. Vi velger å starte en ny regel som går ut på at alle som lover å blogge, må blogge. Tror det gikk greit denne gangen, med litt ekstra tid.

Disse har bidratt:
thosol01
ElGamer
Venom140
Grallen
(JoEy_Odd )

Vi tar med JoEy_Odd sin blogg selv om han er sju uker for seint ute ... Alle ovenfor har sendt inn et lodd i konkurransen om premien som vil bli utdelt, ja, hvem vet når?

Nytt for de kommende gangene: Vi velger å standarisere med at Temabloggen går fast over to uker. Vi har erfart at en uke er for lite tid hvis man vil være med hver gang.

Tema for denne blogguka, som går fra denne fredagen til torsdag om to uker (2. april), er: Minner fra Nintendo 64- og Playstation 1-dagene.

Mange her inne fikk sin første konsoll i en av de nevnte ovenfor. Og hvis ikke, tror jeg alle har et forhold til en av dem selv om de skal være født godt etter 2000-tallet. For mange vil N64 og PS1 være den klassiske æraen hvor 3D-spilling kom for alvor og spilling ble morsommere enn aldri før, takket være den teknologiske utviklingen. Hvilke minner har du fra den perioden? Fra noen spill, eller konsollen i seg selv? Det er heller ikke noe i veien med å skrive om en av Sega-konsollene fra den samme tiden.

Om Temabloggen:

Hver fredag finner moderasjonen et tema til inspirasjon for blogging. Temabloggene varer frem til torsdag uka etter annonseringen. Hvis du vil delta i ukas tema, må du bruke emneknagg «#Temabloggen» og nummeret for denne runden etterpå (#Temabloggen1, 2, 3 osv.) på bloggen du skriver med det relevante temaet. Altså *tittel* og etterpå: «#Temabloggen1(*tall*)». Hvis tittelen din er så lang at du ikke klarer å skrive inn emneknaggen, kan forkortelsen «#TeB» brukes. Vi kårer etter hvert vinnere som får premier.

Hvordan skrive blogg:

Hvis du er ny bruker på GR og ikke vet hvordan man blogger, følg disse instruksene: Trykk på «Mitt krypinn» øverst på siden -> trykk på taben «blogger» til venstre for avataren eller brukernavnet. Nå ser du en liste som sannsynligvis er tom -> trykk på «skriv nytt» -> skriv en blogg og lag en tittel, følg instruksene over i «Om temabloggen». Når du er ferdig, trykk «send», og du er med i Temabloggen for denne uka og har en sjanse for premier.

HQ