LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog

      Tema for #Temabloggen14 [info]

      Skrevet av remote den 16 mai 2015 klokken 08:44

      Hei og hopp! Nå er det tid for en ny Temablogg igjen. Eksamenstiden er her og det har kanskje gått ut over forrige gangs deltakelse. Ikke i antall blogger, men at de fleste av dem kom i siste liten! Akkurat som når man leser til eksamen. Vi fortsetter bare dersom det er interesse, så det er fint at den er der akkurat på siste dag. Tema har kanskje også litt å si. Vi har uansett fått mange andre blogger også, så kudos til alle som har blogget! Og kudos til alle som kommenterer alle bloggene!

      Disse deltok forrige uke:

      projecthammer
      remote
      SirThomas
      The Cookiemonster
      ElGamer
      Glorfindel x2!!!!!
      (Man kan faktisk blogge så mange ganger man vil)


      Ukas tema:

      Tema for denne blogguka, som går fra denne fredagen til torsdag om to uker (28. mai), er: feriespill.

      Om rundt en måned har de fleste sommerferie (jeg har om to uker), og da er det store spørsmålet hva man skal finne på. Svaret er selvsagt å spille og henge på GR. Men hva skal man spille i ferien? Har du lagt noen planer for nye eller gamle spill du vil spille mens det uansett regner ute? Dette er tema for denne gang. Det går også an å blogge om tidligere år du husker spesielt godt når det gjaldt spilling i sommerferien.

      Lykke til med skrivingen!

      Om Temabloggen:

      Annenhver fredag finner moderasjonen et tema til inspirasjon for blogging. Temabloggene varer frem til torsdag to uker etter annonsering. Hvis du vil delta i ukas tema, må du bruke emneknagg «#Temabloggen» og nummeret for denne runden etterpå (#Temabloggen1, 2, 3 osv.) på bloggen du skriver med det relevante temaet. Altså *tittel* og etterpå: «#Temabloggen1(*tall*)». Hvis tittelen din er så lang at du ikke klarer å skrive inn emneknaggen, kan forkortelsen «#TeB» brukes. Vi kårer etter hvert vinnere som får premier.

      Hvordan skrive blogg:

      Hvis du er ny bruker på GR og ikke vet hvordan man blogger, følg disse instruksene: Trykk på «Mitt krypinn» øverst på siden -> trykk på taben «blogger» til venstre for avataren eller brukernavnet. Nå ser du en liste som sannsynligvis er tom -> trykk på «skriv nytt» -> skriv en blogg og lag en tittel, følg instruksene over i «Om temabloggen». Når du er ferdig, trykk «send», og du er med i Temabloggen for denne uka og har en sjanse for premier.

      PS.: Beklager at dette kommer en dag for seint.

      HQ