Norsk

slutt på snille og vennlige spill?

Skrevet av reodor9 den 28 august 2010 klokken 13:01

I de siste årene som har gått, så har jeg sett mange spill kommet ut, som har fått bra kritikk, og sånt. Men det er mange år siden, jeg har sett et ordentlig barnevennlig spill til PS3. Jeg vet at det finnes til Wii, men til ps3 eller XBOX 360 har jeg ikke sett ett eneste barnevennlig spill i hele 2010. Ikke egentlig at jeg spiller det, men. hvorfor har produsenter sluttet helt å lage barnevennlige spill til disse konsollene.
Jeg vedder på at det er mange små barn som har PS3, men nesten ingen spill han/hun kan spille. Og det er jo litt rart, siden tjener kansje ikke produsentene på å lage barnevennlige spill?
Det tror ihvertfall jeg, men det er bare min mening.

HQ

Star wars the force unleashed 2 brutalt?

Skrevet av reodor9 den 28 august 2010 klokken 12:55

Jeg har sett litt gameplay av Star Wars the force unleashed 2, og det ser ikke like barnevennlig ut, som i eneren. Fks. nå kan du kappe av armer og ben, til og med hodet. Du kan dele fiendene i to med et kjapt slag. Så jeg tror at star wars tfu2 blir myeeee mer brutalt en eneren, og da er det kansje litt mer star wars filmene, der du kan se at de kapper av hender og føtter og masse annet rart.

HQ

Call of duty modern warfare 3

Skrevet av reodor9 den 19 mars 2010 klokken 20:40

Jeg sitter på youtube også ser jeg call of duty modern warfare 3 premiere, så tenker jeg at det bare er bullshit. også er det ikke rickrolled men en helt ekte titt på det nye spillet som kommer ut om veeeeeeeeldig lenge. Det så litt dårlig ut nå, men det kan være siden det var en veldig tidlig versjon av spillet. Men jeg har finnet ut noe jeg hater, at treninga er veeeeldig lang:?
jeg hater treninga i cod, men hvis noen lurer på hvor jeg fant den er linken her:
http://www.youtube.com/watch?v=A5tRNs2X5Q4