Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Årets Beste EP/Album 2017

Årets Beste EP/Album 2017

Skrevet av sideswipe den 31 desember 2017 klokken 18:03

Tiden er kommet for å mimre. Det er på tide å se hvordan 2017 var som spill, film, tv-serie og musikk år. La oss starte med sistnevnte.

Dette er i det store og det hele en helt subjektiv liste. Med andre ord betyr det at det jeg har sagt her ikke er satt i stein (selv om jeg kanskje skulle ønske det).

så... Her kommer de 10 beste albumene fra 2017

10. Eminem: Revival

Eminem sitt nyeste album er ganske ferskt på markedet. Dette er kanskje også en av grunnene til at det er så langt nede på listen. Albumet har kanskje ikke de store slagerne jeg håpte på. Det er allikevel godt å høre på Walk On Water med Beyonce og River med Ed Sheeran. Det er fortsatt Eminem!

9. Demi Lovato: Tell Me You Love Me

Demi Lovato har en fantastisk stemme som omtrent ingen artist kan utfordre. Dette har hun vist med singlene Sorry Not Sorry og Sexy Dirty Love som er en del av hennes nyeste album. Det er allikevel noen som ikke treffer meg helt, men det er vanligvis trenden med de aller fleste album. Med dokumetaren Simply Complicated på Youtube, så kan man være sikker på at man ikke blir kvitt Demi med det aller første.

8. Galantis: The Aviary

Svenskene som slo igjennom med partylåtene You og Runaway (U&I) i 2014. Kom ut med et nytt album i 2017 der låtene No Money og Pillow Fight er blant mine favoritter. I'm a huge sucker for EDM og House. Galantis har bevist at jeg nok ikke blir lei EDM med det aller første. Jeg vet ikke om jeg vil heller...

7. The Chainsmokers: Memories...Do Not Open

The Chainsmokers får en del hat, fordi folk syns sangene deres er mye av det samme. Selfie som de slo igjennom med i 2014 er jo ikke akkurat favoritt sangen til folk lenger, noe jeg har god forståelse for. Hvem tar Selfies nå lenger liksom? Jeg kjenner "absolutt" ingen. Albumet har flere sanger som jeg fortsatt kan høre på i ny og ne som Bloodstream og The One. Jeg håper derfor at jeg får se mer av dem i fremtiden, så lenge det ikke involverer en ny Selfie, da en gang er mer enn nok.

6. Astrid S: Party's Over

Jeg kan som nordmann ikke utelate en av mine favoritt artister for tiden, nemlig Astrid S. Such A Boy og Breathe er favorittene mine, men det er flere å velge mellom for enhver smak. Jeg skulle kanskje ønske det var mer flesk på beinet, men så er det ikke jeg som bestemmer. Astrid S er også en av få artister som faktisk kan synge uten autotune. Dette kan ikke akkurat Marcus&Martinus skryte på seg. Jeg tror jeg nettopp mistet en god del lesere...

5. Ed Sheeran:÷

Med Slagere som Shape Of You og Castle On The Hill, har det vist seg å være et fantastisk år for Ed Sheeran. Dette er sanger jeg fortsatt kan høre på selv om albumet kom ut i mars. Sheeran er kanskje nr. 1 på Spotify, men han har allikevel ikke hvilt dette året her. Det som er så deilig med Sheeran sin musikk er at man kan høre på det når som helst. Ikke at det trenger å bety noe for folk flest. Har hendt jeg har hørt på julemusikk på sommeren. Var kanskje litt skuffende at det ikke var så mange flere sanger på albumet som var like energiske som eksempelvis Shape Of You, men så er ikke akustisk musikk et problem for meg.

4. Krewella: New World Pt. 1

Krewella har hatt litt kontrovers rundt seg da, gruppa har ommøblert litt bak kulissene, men deres nyeste album er akkurat så energisk som jeg vil ha det og mer til. Favorittene er definitivt 2H2C og Calm Down, men alle er perfekte å høre på når jeg vil riste på hodet med det håret som akkurat treffer meg i trynet.

3. Bright: The Album

Dette blir kanskje sett på som litt juks, men jeg har hørt på dette albumet så mye i det siste, fordi det er ufattelig bra, men også fordi jeg har gledet meg til Bright som kom ut på Netflix 22.Desember. Darkside og World Gone Mad er definitivt favorittene.

2. Imagine Dragons: Evolve

Jeg elsker fortsatt Night Visions som album. Evolve er ihvertfall like bra. Låtene Thunder og Whatever It Takes er fantastiske. Bare gi meg noen konsert billetter nå!

1. Avicii: AVĪCI (01)

Enda en svenske og denne gangen som nr 1. Er jeg nødt til å flytte til Sverige? Spotify lyver ikke med at dette er favoritt artisten min. Jeg har hørt på Avicii siden 2012/2013 minst og siden den tid har jeg hørt på nærmest alle sangene hans. Etter pausen hans i 2016 var det usikkert når det ville komme ny musikk. I 2017 kom svaret og ganske så tydelig også! En favoritt eksisterer ikke. Jeg blir "aldri" lei disse sangene. Gi meg mer og det nå!

Dette var altså 2017 sine 10 beste musikk album sånn jeg ser det.

Ha et riktig godt nytt år!

sideswipe

HQ