Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
5 ÅR PÅ GR - sideswipe

5 ÅR PÅ GR - sideswipe

Skrevet av sideswipe den 1 mars 2019 klokken 00:17

27.februar 2014 opprettet jeg min GR-bruker. Nå fyller jeg 5 år på GR. Dette er historien fra da til nå.

Jeg pleide å dra til min lokale Spaceworld for å plukke opp Gamereactor bladet til den nette sum av ingenting. Etterhvert var det ikke mulig å få tak i bladet lenger. Jeg bestemte meg derfor for å lage en GR-bruker for å få med meg det siste av spillnytt.

I starten var jeg bare interessert i å lese nyhetsartiklene og anmeldelsene. Jeg la ikke en gang igjen kommentarer. Etter en stund begynte jeg å bli mer engasjert og jeg skrev kommentarer på nærmest alt som poppet opp. Jeg stiftet etterhvert bekjentskap med SirThomas som oppfordret meg til å begynne å bli aktiv på forumet.

GR sitt forum er det perfekte sted å uttrykke seg på både en fin og ufin måte når du måtte føle for det. Du kan si din mening, men bare ikke forvent i et sekund at alle er enige med deg (for det kommer de nok ikke til å være). Jeg greide ikke helt å bli engasjert nok til å skrive ofte på forumet og etterhvert slukket gnisten.

Høsten 2016, stiftet jeg ved en tilfeldighet et bekjentskap med Xtord. Akkurat da var han relativt ny på siden, men vi fant raskt tonen. Han gav meg gnisten tilbake og det ble mange blogger, noen gamingøkter og til og med en relativt "dårlig" anmeldelse.

Tidlig 2017 hadde moderatorene på forumet kokt sammen et opplegg som ble hetende Stafettbloggen. Hver uke hadde en person ansvar for å finne et tema for uka som alle som ble med skulle skrive til. Neste uke tok en ny person over med et nytt tema og en oppsummering fra forrige uke. Dette er det morsomste som jeg har opplevd på GR noensinne. Folk skrev blogger om alt mulig. Dikt, personlige opplevelser og filmanmeldelser. Skulle gjerne ha sett noe slikt igjen, men forumets aktivitetsniva var hovedgrunnen til at Stafettbloggen ble avsluttet og ting er dessverre fortsatt på et lavnivå.

I 2018 skjedde det ikke stort. Det eneste folk samlet seg rundt var GR sine konkurranser. Selv har jeg vunnet noen kinobilletter og en PS4 som gav meg muligheten til å spille med dem som ikke akkurat var Xbox fanboys.

Takk til SirThomas, Xtord, SirGalahad, Marlboro Red, Quinzel + flere for 5 fantastiske år. Jeg har planer om å bli her helt til jeg er like tørr som en tørrfisk.

Vil du lese flere blogger så ligger alle i bloggseksjonen på profilen min.

For dere som nettopp er blitt en del av GR familien. Ta det første steget, hvis du gjør det så ender du kanskje opp med å bli kjent med folk som har samme interesser"

Takk!

-sideswipe

HQ