Norsk
Xbox 360 Gamertag

Xbox 360 Gamertag

Skrevet av Sk8erboy den 13 september 2010 klokken 18:23

Hallo. Jeg skal bestille en Xbox 360 Halo: Reach Limited Edition, og dermed så skal jeg skifte gamertag også. Jeg ble ikke så fornøyd med det jeg hadde sist, så nå tenkte jeg at jeg kunne spørre dere for noen forslag. Tenker på et par navn selv, som BananaJock, men er som sagt ikke helt sikker. Så, har dere noen forslag og hva heter dere selv?
Anyway, for at dette skal kunne blitt kalt en "blogg" så må jeg vel skrive litt mer.

Jeg tenker på å kjøpe en 3D-TV, men er litt tilbakeholden på akkurat det punktet, tror jeg skal følge med på utviklingen den nærmeste tiden.


Jeg har nå sykt hodepine, og jeg fant nettopp ut idag at basert på min BMI så er jeg undervektig. Naiz.


Men ellers går alt bra. Skal til den nærmeste spillbutikken imorgen, kjøpe inn alt som frister. 15 000 å bruke. Også skal jeg sikkert bruke litt på klær også. Hva kan jeg si, jeg er en gutt med stil.


Ser nå at jeg har skrevet hele denne bloggen i et monotont ordleie, så jeg tror jeg slutter av her. Men husk spørsmålet: Har du noen forslag til Gamertag, og hvis du har Xbox selv, hva heter du?

HQ
My life so far

My life so far

Skrevet av Sk8erboy den 2 september 2010 klokken 20:53

Kommer vel ikke til å tiltrekke mange lesere med den kjedelige tittelen her,men for de få som orker å lese dette, velkommen!
Det er lenge siden jeg har vært aktiv på Gamereactor, og det har til dels vært grunn av at jeg har satt meg selv tilbake og tenkt på livet. Mitt liv. Hva det betyr, og om det betyr noe. Jeg må innrømme, man blir deprimert av å tenke på det, men musikk har virkelig hjelpet meg igjennom det. Jeg legger ved tre gode sanger ved slutten av bloggen. Men jeg skal ikke snakke om det nå. Jeg lager mest trolig en blogg om mine tanker om livet en gang i den nære fremtiden, men nå skal jeg bare snakke om de små, ubetydelige tingene som har skjedd meg siden jeg sist var på Gamereactor. Fordi de små tingene er noen ganger det som teller mest.
Jeg har sluttet på fotball, på grunn av manglende interesse. Jeg har vært med i nesten ti år, og de siste tre årene så har det vært nesten en "plikt" å være med. Men på nyåret så bestemte jeg meg for å ta en pause, kanskje en som varer. Vi får se.
Jeg har begynt i tiende klasse. Har ikke vært så annerledes så langt, men jeg har blitt bedre kjent med den jente det siste halvåret. Vi er gode venner for øyeblikket. Vi får se hvor det går. Kanskje vi blir mer enn det, eller så blir vi kanskje bare venner. Only time will tell.
Jeg har kjøpt meg en Alienware M11X. Den har allerede rukket å bli skadet, og det rett før den nye DLCen til Mass Effect 2 kommer ut. Go figure.
Som dere kanskje hører, så liker jeg Mass Effect. VELDIG. Jeg elsker det. Både ME og ME2. Jeg har blitt engasjert i ME2 forumet. Give me a shout hvis noen av dere er med der. Ellers så har det ikke skjedd så mye i mitt liv. Jeg skal ha "fest" på hytten min imorgen. Ikke en sånn fyllefest hvor alle kommer og blir dritings, en fest hvor 5 gutter og 5 jenter kommer. De respektable i min klasse. Og gjett hvem en av de jentene er?

http://www.youtube.com/watch?v=8QaoPdILqF0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=hlsYQsn5QaE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Jlv--BYwCaU&NR=1

HQ
Spillprogram på TV?

Spillprogram på TV?

Skrevet av Sk8erboy den 22 februar 2010 klokken 22:50

Jeg er skuffet. Alle de gammeldagse, men sikkert hyggelige, produsentene til TV kanalene ser det bare ikke. Hvorfor er det ingen helblods spill programmer på TV? Jeg vet, Tekno på NRK, men dette er sammen med andre "teknoting" som jeg må si at jeg ikke er det minste interessert i. Jeg vil heller ha et 30 minutters program (helst 60 min.) hvor det bare snakkes om spill, folk blir intervjuet, anmeldelser vises osv. Jeg ville ha sett på dette hver gang det hadde blitt vist, og jeg ville elsket å se en gang i fremtiden en egen TV kanal for spill. Men dette er lengre fram i fremtiden. Når dagens ungdommer som vokser opp med spill blir produsenter for ledende TV kanaler, og når de forhåpentligvis lager slike ting. For jeg mener at det er et marked for noe sånt. Det var faktisk et TV program i Storbritannia hvor det dreide seg bare om spill, og dette var det mest sette programet blant ungdommer når det gikk. Det sier litt det. Jeg synes at Norge ligger litt bak, og derfor så skal jeg ta initiativet, og lage en gruppe på Facebook hvor vi skal prøve å få Spiller.no til NRK, som et fullblods spill program. Jeg ville også gjerne, mer enn gjerne, ha hatt Gamereactor med, men siden Spiller.no er "eid" av NRK, og siden de allerede blir vist litt på TV, så tror jeg det er et bedre grunnlag for å få det nettopp på NRK. Kanskje de faktisk skjønner hvor stort dette kan bli. Og hvem vet, kanskje om en liten stund så er kanskje Gamereactor og se på norske TV skjermer? Hvis du vil være med og støtte vårt forsøk for å få Spiller.no på NRK, så kan du melde deg inn her: http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=325304020811

Hva synes du? Er dette et bra initiativ? Er du enig til at vi burde få et helblods spill program til TV? Eller er du uenig?

The house is on fire! Seriously!

The house is on fire! Seriously!

Skrevet av Sk8erboy den 23 desember 2009 klokken 23:52

Fredag var dagen da jeg endelig var ferdig med skolen. Fjorten bekymringsløse dager hvor jeg slappet av og gikk på ski. Men den første dagen ble ikke bekymringsløs som jeg trodde. Jeg satt og spilte, når faren min sa at jeg måtte komme ned. Vi har en krypkjeller, en slags minikjeller under huset vårt, og der gikk vannledningene. Og nå hadde rørene fryst sammen. Herlig, tenkte jeg, ironisk, uvitende om den dramatiske opplevelsen som fulgte. OK, der var jeg kanskje litt overdramatisk, men det som skjedde var at faren min brukte en varmpistol, standardutstyr for å varme opp frosne rør. Han satte det en meter fra rørene da han skulle komme opp for å skjekke om varmtvannet hadde kommet igjen. Og når han kom opp på kjøkkenet, så så vi røyk som kom opp fra hullet hvor rørene var. Vi så på hverandre, og vi visste hva det var.


Vi sprang utenfor huset, åpnet døren til krypkjelleren, og der så vi flammer som sakte, men sikkert beveget seg under huset. Spennende, ikke sant? Vel, det som skjedde var at vi først lette etter brannslukkingsapparatet, som vi fant etter litt leting, og mens faren min kjempet mot flammene, så ringte jeg brannmennene.


Men når jeg endelig hadde nådd dem, så sa faren min at brannen var under kontroll, og at jeg bare skulle legge på. Jeg fikk noen gode råd, takket for hjelpen, og la på. Men når jeg så inn i krypkjelleren, så var for røykete å se noe. Jeg syntes også jeg hørte noe, så jeg var litt skeptisk. Jeg og faren min gikk tilbake opp på kjøkkenet, men der så vi røyk igjen. Og nå måtte vi gjøre nesten det samme, faren min måtte fylle bøtter med vann, krype inn i den røykete krypkjelleren, kaste vann på flammene som vi ikke så, også måtte han gjøre den samme prosessen igjen. Jeg ringte brannmennene, og denne gangen skulle de komme. På det tidspunktet kom søsteren og moren min hjem ifra julehandelen, og de ble sjokkert. Jeg var overraskende nok ganske rolig, ifølge operatøren på brannstasjonen.


Etter 10 minutter kom brannmennene, og de slukket det som var igjen av brannen. Det ble senere avslørt at isolasjonen som huset var laget med, var bare sagfliss og tørt papir. Med andre ord, veldig brennbart. Jeg sov til bestefaren min og en venn senere, før vi på mandag flyttet tilbake inn. Siden da har vi vasket og skrubbet som gale, og vi ble først ferdig på lille julaften. Det ble en hektisk start på juleferien, og ikke snakk om forsikringsselskapet, de har ennå ikke vært innom. Anyway, vi fikk huset ferdig til jul, vi har satt opp juletre, og nå venter jeg bare på å få pakke opp gavene imorgen, jeg tror det blir litt spilling i romjula, hehe.

OK, det var det, det ble ingen indre skader på huset, bare nedenunder. Hvis dere har lyst til å se hva som ble skrevet om det, skjekk ut: http://www.bladet.no/nyheter/article4768451.ece. Men artikkelen får det til å høres ut som om hele huset brant ned, noe som hadde skjedd, hvis ikke faren min hadde risikert livet for huset. Ifølge brannmennene.

God Jul!

Norwegian Game Club trenger deg!

Norwegian Game Club trenger deg!

Skrevet av Sk8erboy den 11 desember 2009 klokken 21:54

Jeg har nå begynt i en nyoppstartet klan hvor vi baserer oss på PS3-spill. Jeg har fått i oppdrag å rekruttere nye spillere til denne klanen, og jeg tenkte at den beste plassen å starte var nettopp her, i Gamereactor! Jeg vet at det er mange PS3 spillere der ute som ikke er med i en klan. Hvis grunnen er fordi du ikke har lyst, så vær så snill, bare prøv det en liten stund. Hvis du ikke liker det, så er det bare å slutte. Det er ingen aldersgrenser, og du trenger ikke å være god. Det er ingen spesielle spill du må ha, og det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg på denne siden, http://norskeps3klubb.ucoz.com/
Da håper jeg at dere blir med, og hvis det er noen flere spørsmål så er det bare å spørre!