Norsk
Skal man begynne å blogge da? Klar for å innta tre uker ferie!

Skal man begynne å blogge da? Klar for å innta tre uker ferie!

Jeg har egentlig aldri blogget før på noen som helst plattform, men jeg tenkte det kunne være verdt å prøve ut, selv om jeg ikke akkurat lever et spesielt interessant liv... Hvis det gir mersmak kommer jeg nok til å fortsette, og skrive om alt og ingenting, så får de som har lyst til å lese og eventuelt kommentere (settes enormt stor pris på!) gjøre det 😙

Akkurat nå er jeg veldig klar for å innta min tre ukers ferie - den har strengt tatt begynt, men er ikke helt i feriemodus ennå, trenger noen dager. Ingen store planer annet enn Retrospillmessen (årets høydepunkt!!) som endelig er tilbake i fullskala den 20.-21. august! Ellers kommer det vel til å gå i gaming som vanlig - på tide å plukke opp Horizon: Forbidden West igjen f.eks... Elden Ring tok over livet mitt i vinter, så ble ikke noe tid til Horizon gitt. 

Også har jeg endelig skaffet meg PlayStation VR, så jeg kommer til å utforske et hav av VR-spill i løpet av ferien også. Planen er å få ut mer VR-content i fremtiden 🙌 Akkurat nå går det i Moss.... OG HERREGUD SÅ SØTT DET ER!! 

Theoffice Kevin GIF - Theoffice Kevin Cute - Discover & Share GIFs

Anyway... VR-spilltips tas imot med stor takk!