Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Nintendo Direct. 5. November oppsummering

Nintendo Direct. 5. November oppsummering

Skrevet av stikox93 den 5 november 2014 klokken 23:56

Nintendo leverte, og det så det sang etter!

Først ut var Majoras Mask 3D, noe fans har ønsket seg i lang tid.Det så helt nydelig ut, og i Europa får vi en special ediiton pakke med pin, poster og Steelbook, jeg må så få tak i den!

Ellers viste dem Ultimate NES Remix, et spill som jeg virkelig må plukke opp, det ser ekstremt morsomt ut, og selvfølgelig Pokemon Omega Ruby and Alpha Sapphire. Indiespillet Shovel Knight lanseres nå rett etter Directen, og er noe man bare må plukke opp om man får muligheten.

Persona Q kommer på 3DS snart, og den siste traileren viste et RPG I First Person Shooter. Veldig interessant, ser ekstremt koselig ut.

(Gud jeg kommer til å være blakk det neste året)

Monster Hunter 4 kommer på 3DS på nyåret, og ser helt rått ut! Det er annonsert at det kommer Mario og Luigi kostymer til monstre, og etter og ha kost meg gjennom Monster Hunter 3 er dette et må ha kjøp.

2. Januar kommer Captain Toads Treasure Tracker, et spill som ser ut som tidenes syretripp. Jeg kommer nok til å nyte hvert eneste sekund av det. Ser kjempesøtt, enkelt og morsom Mario spin off med over 70 baner og Toadette som spillbar karakter.

Vi fikk siste annonseringstraileren til Super Smash Bros, og de hadde spart den særeste til sist, nemlig SPOILER: Duck Hunt Dog. (Jeg hadde aldri i livet klart å se denne karakteren komme til Smash, men det er egentlig ekstremt artig) Traileren blandet NES Duck Hunt med HD Smash, og kan sees på Nintendos offisielle Smash Bros side. Det avsluttes med å annonsere at Duck Hunt kommer til Virtual Console hvor Wiimote kan brukes som Zapper.

Etter det kom det mer informasjon om Amiibo, og hvordan Amiibo ville fungere i Hyrule Warriors. Når man aktiverer Link Amiibo får man tilgang på et nytt våpen. Spinner som Zelda fans vil huske fra Twilight Princess, dette vil innføres samtidig som Twilight Princess ekstrapakke kommer i slutten av november

Mario Kart 8. Det har jo vært annonsert lenge at det skal komme ekstrainnhold her, og nå fikk vi se mer enn tidligere. Vi fikk se en Zelda bane, som så helt nydelig ut, fikk se de tre nye karakterene. (Tanooki Mario, Cat Peach og Link) i aksjon, og fikk se de nye kjøretøyene. Totalt sett blir det 2 nye cuper. altså 8 nye baner, fire nye kjøretøy, og tre nye karakter. Denne pakken lanseres allerede 13 november, så det er verdt å skaffe så fort som mulig. Allerede forhåndsbestilt og gleder meg!

Ellers fikk man se at alle Amiibofigurene som lanseres nå vil være kompitable med Mario Kart 8, og åpne opp forskjellig Mii drakter basert på karakterne. Unike og interessante måter og spille på fremover.

Mister Miyamoto kom og fortalte om sitt siste prosjekt, Pikmin kortfilmer, jeg har visst en stund at de har holdt på med dem her, og jeg gleder meg til å få se dem ordentlig. Pikmin er kanskje Nintendos mest undervurderte serie. Samtidig virker det som de ikke helt har lyst til å legge Pikmin bak seg, for de lanserer også en demo av Pikmin 3. Virkelig noe verdt å sjekke ut om du ikke har noen erfaring med Pikmin.

Xenoblade Chronicles X er et ultimatbevis på at jeg har gått glipp av en perle her, jeg må finne meg Xenoblade Chronicles på Ebay snart tror jeg, for dette ser virkelig artig ut. Jeg er storfan av RPG spill, så dette blir et veldig interessant spill

HQ