Norsk
Mine Super Smash Bros-karakterer

Mine Super Smash Bros-karakterer

Skrevet av stikox93 den 7 november 2014 klokken 18:01

Det at jeg har tikket inn over 100 timer i Super Smash Bros 3D hittill er ingen hemmelighet, og tenkte å ta for meg de få karakterne jeg liker best, og hvorfor jeg liker dem så godt. Spillet har 52 spillbare karakterer. og det er et spill jeg lett vil spille lenge etter at Wii U versjonen har kommet også. Det er så gøy å kunne spille Smash Bros på bussen.

1. Ganondorf.
Ja, jeg vet han er den tregeste karakteren i spillet. Men jeg elsker å spille med han. Han slår så hardt, og jeg har ikke til dags dato møtt noen som klarer å håndtere et perfekt Warlock Punch, den kjenner man dagen derpå. Jeg håpet først at Ganondorf skulle få Hyrule Warriors design, og nye angrep, men når jeg tenkte mer bedre om er jeg glad for at han ikke hadde forandret seg. For jeg har spilt med Ganondorf som hovedkarakter siden Melee, og det er herlig å ha god kontroll på han.

2. Falco.
En annen av mine favoritter siden Melee, men som dessverre jeg føler har blitt svakere. Av Star Fox karakterne er jeg glad de kuttet Wolf i stedet for Falco, for angrepsystemet til Falco kan være ekstremt underholdende å spille med, og fortsatt dødelig om man ikke er forberedt på ham.

3. Lucina.
Jeg har hatet Marth siden Melee, han har vært overskygget av sine sterkere Fire Emblem partnere(Roy i Melee, Ike i Brawl) Og i dette spillet er han til og med overskygget av sin egen klone, det er fire Fire Emblem karakterer i dette spillet, og Marth er lett den svakeste. Jeg falt for Lucinas spillestil fordi jeg syns den minner endel om hvordna Roy var, som var en ekstremt artig Melee karakter.

4. Doctor Mario.
Litt artig at klonene er bedre enn orginalene. Doctor Mario er også et bevis på dette, han slår mye hardere enn Mario, han har tornadoangrepet i stedet for ubruklige FLUDD, og han ser ikke minst ekstremt mye kulere ut. DEtte har blitt min Online main, og jeg har gjort stor skade i 1 on 1 for GLory med The Doctor.

5. Toon Link
Enda en av klonene som overskygger orginalen. Ikke bare ser Toon Link søtere ut enn Link, han er faktisk generelt mye bedre, spinnangrepet hans er kraftigere, bombene er kraftigere. Jeg var litt sånn Meh til Toon Link når jeg låste han opp i Brawl, men ellers lærte jeg meg raskt å bruke han, og innså fort at denne lille krabaten med katteøyne var en blodtørstig farlig psykopat i rette hender.

Jeg savner Snake, eneste av mine Brawl mains som ble kuttet. HAr fortsatt et lite håp på at han skal komme som DLC etterhvert, for det hadde vært ekstremt artig. Ellers er jeg ekstremt spent på å se om Mewtwo vil få nytt moveset, eller beholde det han hadde fra Melee. Jeg gleder meg som en liten unge til å sette meg ned på 52 tommer flatskjermtven min med Gamecubekontroller og spille Smash på Wii u!

Noen som har forslag til karakterer jeg kan lære meg? Åpen for de fleste

HQ