Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Pikmin Kortfilmer-Anmeldelse

Pikmin Kortfilmer-Anmeldelse

Skrevet av stikox93 den 9 november 2014 klokken 21:04

Da har jeg kjøpt og lastet ned Pikminfilmene man fikk høre om i forrige Nintendo Direct. Pikmin er en av Nintendos mer undervurderte serier, og tanken på at Nintendo skulle prøve seg med animering fikk meg til å smile fra øre til øre. Resultatet. er mer enn vellykket.

Shigeru Miyamoto bør lett vurdere å gjøre flere av Nintendos serier til animasjonsfilmer. For her ligger det potensial.
Animasjonen her er helt nydelig. Det er kanskje noe av det peneste jeg har sett animasjonsmessig sett. Pikminene er herlig små vesen. Disse filmene gir dem personlighet. Kjenner det stikker litt i hjerterota når jeg da ser hvor mange Pikmin jeg mistet første gang jeg spilte gjennom Pikmin 3.

Det er tre korte filmer. Totalt varer de i ca 20 minutter. Hvor den siste er ca 10 minutter alene. Kjente og kjære elementer fra Pikminspillene er med her, som Olimar, og Bulborbs. Musikken er tatt fra Pikmin og man trekker lett på smilebåndene når man se Pikminene kommunisere med hverandre rundt omkring. Til og med en liten Super Mario Bros referanse har dem puttet inn ved slutten av film 3 der

Nintendos serier er fylt av ting som kunne blitt gode animasjonserier. og det kan virke som om Pikminfilmene er et prøveprosjekt på dette. Jeg vet at Miyamoto alltid har vært glad i Pikminserien, og det er lov å håpe at de allerede jobber med Pikmin 4. Og jeg kan nok trygt si at dette ikke er det siste vi ser av animasjonsfilmer fra Nintendo sin side. DEtte bør alle som eier en Wii U laste ned og kose seg med. Vel brukte 20 minutter

8/10

HQ