Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Spillåret 2014 del 4. Årets unike

Spillåret 2014 del 4. Årets unike

Skrevet av stikox93 den 1 januar 2015 klokken 14:58

Child of Light, hvordan kan jeg beskrive Child of light. Du tar tegnestilen til Studio Ghibli, og blander det med gameplayet til Final Fantasy, og en historie som treffer deg i hjerterota. Og drysser det hele med det fantastiske soundtracket til den canadiske artisten Cæur De Pirate.

Resultatet er et av de mest solide og unike spillene spillbransjen har sett på lang tid.

Jeg forelsket meg i Child of Light fra første sekund. Det er rett og slett bare koselig. Unikt, og jeg kjøpte det både på PC, Wii U, PS3 og Vita. Det bør si litt om hvor godt det er. Historien om Aurora som reiser gjennom landet Lemuria og må redde solen, månen og stjernene fra den onde Nattens Dronning.

Aurora får hjelp av feen Ignitius, og en haug av usaklige partnere,

Child of Light får heder på grunn av enkeltheten, den dype historien, hvor godt det var gjennomført. I året med veldig mye halvferdig spill var Child of Light unikt og et friskt pust i spillsjangeren

HQ