Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Tanker om New Nintendo 3DS og Nintendo Direct

Tanker om New Nintendo 3DS og Nintendo Direct

Skrevet av stikox93 den 16 januar 2015 klokken 21:19

Det første som virkelig irriterer meg med nye konsollen til Nintendo er navnet. New Nintendo 3DS er et så dårlig navn at det får Wii U til å virke genialt. En ting Nintendo har problemer med er å navngi konsollene sine for tiden. Jeg må innrømme at jeg siklet endel over Majoras Mask Limited Edition versjonen though. Har dessverre ikke råd til den. Elsker at man kan skifte ut coverplatene på den normale versjonen!

Maskinen i seg selv virker lovende. gleder meg til å få spilt Xenoblade Chronicles. som ligger for ca 1500kr på nettet brukt, og det betaler jeg aldri! Ellers kom maskina fortere enn jeg trodde den skulle. Hadde håpet jeg kunne gått til hvertfall mars uten å bruke penger :(

Mario Party 10 er forhåpentligvis et steg i riktig retning for serien, etter hvor stusselig både 8 og 9 var har jeg virkelig trua på at Wii U Gamepad kan brukes til mye artige minispill. Bowser Party og Amiibomode ser jo skikkelig artig og kreative ut. Og Rosalina er ny spillbar karakter(Ikke sjokk med tanke på hvor populær hun er)

Serien med Mario Amiibos ser skikkelig dumme ut :( Utenom Toad, jeg må jo bare kjøpe Toad.

Det at Wii spill kommer som nedlastningstitteler ser jeg på som en positiv ting. Super Mario Galaxy 2 for 80kr er ikke noe jeg kan klage på. Metroid Prime Trilogy kommer i slutten av januar! Det blir vinterens store høydepunkt for min del!

Xenoblade Chronicles X ser magisk ut! Jeg gleder meg virkelig til å komme meg ordentlig inn i serien! Det kommer til å bli kjempeartig å se serien Shulk kommer fra(Jeg liker han fortsatt ikke på Smash Bros)

Hyrule Warriors<3 et av spillene som overrasket meg mest i fjor. får Tingle og Young Link som nye spillbare karakterer! Tingle har vært en fanfavoritt siden han kom ut. og han angriper med ballongen sin, Young Link kommer med Fierce Deity Mask. Det blir spennende å se hva de gjør med Majoras Mask i Hyrule Warriors(Det er så mye å gjøre på de adventure kartene at jeg fortsatt ikke er gjennom Master Quest pakken)


Wave 4 med Amiibofigurer kommer i slutten av april, og de inkluderer Ness, Charizard, Robin, Lucina, og Pac-Man. Egentlig bare Lucina som utpeket seg som skikkelig fin av dem, men jeg skal også innrømme at jeg har fått litt hekta på å samle dem. For tiden har jeg nå 6 stykker. Bør få kjøpt meg et glassmonter og ha dem i.

Codename S.T.E.A.M. Jeg gleder meg, lenge siden jeg har sett et 3DS spill som har gjort meg så excited. Men dette ser skikkelig artig ut. en herlig steampunkverden. Abraham Lincoln. og masse damp. Høres ut som oppskriften på suksess.

Splatoon ser fortsatt megateit ut, jeg ser ikke helt hypen med det. Men jeg kan vedde på at jeg kommer til å bli hekta når jeg først får prøvd det ut.

Majoras Mask 3D blir spillet som kommer til å ta mesteparten av tiden min i februar. Jeg elsker hele stemingen i spillet, og da det ble annonsert remake fikk jeg frysninger av tanken. Videoer vi har fått se av det hittill ser magisk ut. Bare irriterende at jeg ikke har fått tak i limited edition versjonen.

Nei Nintendo har virkelig storhetstid nå. Det er skikkelig artig å se på, og jeg kommer til å være lutfattig i lange tider fremover!

HQ