Norsk
SSB4 - Mewtwo. Inntrykk

SSB4 - Mewtwo. Inntrykk

Skrevet av stikox93 den 17 april 2015 klokken 19:02

Noen ganger er det greit med litt kontakter. Jeg gav min 3DS Club Nintendo kode til en britisk kamerat av meg, og siden han bare hadde Wii U versjonen fikk jeg nedlastningskoden til Mewtwo for en dag siden.

ALle som spilte Melee kommer til å syns at dette er et herlig gjennsyn, for angrepsettet til Mewtwo er så godt som helt likt. Nye designet til Mewtwo ser bare helt herlig ut, og det å kontrollere ham på 3DS var faktisk ikke så ille som man skulle ha det til. Jeg gleder meg til å få tak i Wii U versjonen for det å se ham i HD kommer til å bli en opplevelse.

Hoppingen hans er en stor forbedring fra Melee, og angrepene er mye enklere å kontrollere egentlig. De har klart å balansere karakteren utrolig godt. Final Smashet gjør ham til Mega Mewtwo Y(Vet ikke om han blir til X på Wii U versjonen) og sender avgårde et utrolig kraftig angrep som så godt som OHKO det meste.

Han har ingen spesialangrep, så man kan ikke customize han dessverre.

Ellers må jeg jo kritisere Nintendo for den dårlige jobben de ellers har gjort med det første Smash DLC, de Mii Fighter kostymene er ikke verdt 80kr for å ha alle på Wii U og 3DS, de er utrolig overpriset, men Mewtwo har de gjort en god jobb med. Kan lett betale 30kr annenhver måned fremover for nye karakterer, og gleder meg også masse til å få Lucas tilbake.

HQ