Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Counter-Strike 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Mario Kart 8 x Animal Crossing DLC pack 2

   Mario Kart 8 x Animal Crossing DLC pack 2

   Skrevet av stikox93 den 25 april 2015 klokken 00:45

   Da var tiden endelig kommet, jeg har brukt to dager på å irritere meg grønn over hvor sabla raskt 200cc er, samtidig som man har kost seg med de 16 nye banene, fire nye kjøretøyene og tre nye karakterene. Mario Kart 8 har nå 37 spillbare karakterer (Om man tenker Villager som 2)

   Blant veteranbaner finner man en gammel fanklassiker fra Double Dash. nemlig Baby Park. Nøyaktig hva som er så stort med den skjønner jeg ikke, jeg syns egentlig den var ganske kjedelig. Det som var mer interessant var jobben de hadde gjort med å HD oppgradere noen av Mario Kart Super Circuit banene fra GBA, nemlig Cheese Land og Ribbon Road, jeg har kjørt ut flere ganger på sistnevnte enn jeg tror jeg har gjort på Rainbow Road noensinne. Siste av "Gamle" baner er Koopa City, som egentlig ikke er så gammel, fra Mario Kart 7 på 3DS.

   Animal Crossing skulle jo selvfølgelig få sin egen bane, og i forhold til den utrolig skuffende Hyrule Circuit fra forrige DLC klarer denne banen faktisk å representere Animal Crossing på en verdig måte. Banen endrer årstid for hver gang du spiller den, og viser deg by og velkjente karakterer fra Animal Crossing serien. Her har dem virkelig gjort en god og flott bane.

   Også var det Big Blue. Herregud som jeg håper at to F-Zero baner på to DLC pakker kan være et hint om at vi får F-Zero U på E3 i sommer. Big Blue er en bane man bare må spille på 200cc, Det er knallgøy, og med alle fartsboostene langs banen klarer man virkelig å skape en F-Zero feeling, det at Captain Falcon ikke er blant de spillbare karakterne er en gedigen skuffelse.

   Villager var en karakter som var utrolig grei å styre, sammen med scooteren hans City Tripper var det den av de nye karakterne jeg syns var lettest å bruke. Man får velge mellom gutt og jente Villager, og det følger med både dekk og fallskjerm med Animal Crossing logoer, artig.
   Isabelle er en av de mest irriterende karakterene i hele Animal Crossing New Leaf(Og det sier ikke lite) her i Mario Kart 8 er hun blant de lettere karakterene, og hun har en søt liten gokart kalt Streetle, som jeg personlig syns var utrolig vanskelig å kontrollere.

   Siste av de nye karakterene er en gammel veteran fra Mario Kart Wii, Dry Bowser, og sammen med sykkelen Bone Rattler skulle han vise seg å være et mareritt å styre, tror jeg må starte på 50 cc om jeg skal ha sjans til å klare å kontrollere ham, for på 200cc krasjet jeg bare i veggen hele tiden.

   Jeg håper ikke dette er slutten for Mario KArt 8 DLC, for med disse to pakkene har Nintendo imponert til de grader. De klarer å holde spillet ferskt, og jeg har fortsatt timesvis med moro fremover med disse pakkene. I neste kan jeg godt få Captain Falcon, Fox og Samus som karakterer også, gjøre det til skikkelig Nintendo Kart.

   HQ