Norsk
Amiiboproblemene

Amiiboproblemene

Skrevet av stikox93 den 4 juni 2015 klokken 23:23

Jeg lovte meg selv at jeg ikke skulle bli hekta på Nintendos nye Amiibofigurer, i dag kjøpte jeg min 11.

Nintendo har virkelig klart å truffe blink med disse figurene sine. Hysterien over de små søte Amiibofigurene er kjempegøy. Nintendo hadde nok aldri forventet hvor stor etterspørsel det skulle bli etter disse figurene, og sistepartiet i USA var så intenst at Lucina solgte ut på Amazon US på 15 sekunder(Utrolig vittig med tanke på alle som kritiserer Lucina for å være Marth klone)

Problemet til Nintendo med disse figurene er at de ikke helt har klart å utnytte det maksimale potensial. Ja, vi har Super Smash Bros 4, som er hovedspillet figurene brukes i. Men det er 6 måneder siden det kom ut nå.

Mario Kart 8 har en litt artig dings hvor du kan bruke visse Amiibofigurer til å åpne opp kule kjøredresser til Mii figuren din. Mario Party 10 har en egen utrolig fascinerende Amiibomodus, som er morsommere enn de to andre modusene i spillet vel å merke. Amiibofigurene er jo da essensielle.

Ellers har man jo unike spill med Amiibofunksjoner, Xenoblade Chronicles 3D tar Shulk Amiiboen og gir deg litt penger hver dag. Hyrule Warriors tar alle Amiiboer og gir det alt fra 1 ubrukelig rupee til noen av de kraftigste våpenene i spillet.

Fire Emblem, man må jo si litt om Fire Emblem. Fire Emblem Amiiboene går på Ebay for mange ganger over normalprisen. Spesielt Marth og Lucina. Fire Emblem startet jo sitt forhold i Vesten med Super Smash Bros Melee, så er artig å se at serien har fått en så dedikert fanskare som de har.

Nintendo bør vurdere å lage et spil ala Skylanders, få utnyttet figurene for alt dem er verdt. De selger som hakka møkk uansett, og i neste parti kommer blant annet Ganondorf og Zero Suit Samus, begge figurer som jeg regner med blir utrolig vanskelig å få tak

Mine figurer.
Mario, Link, Pikachu, Fox, Marth, Villager, Wii Fit Trainer, Zelda, Charizard, Wario og Squidden fra Splatoon.

Jeg kjøper dem hovedsaklig fordi jeg syns de er fine, som små trofeer av mine favoritt Nintendo karakterer, etterhvert som det blir mange(For det kommer de tnok til å bli) Får jeg skaffe meg et stort glasskap med lys og sette dem inn i.

HQ