Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

E3 2015: EA. Star Wars, Star Wars and sports

Skrevet av stikox93 den 15 juni 2015 klokken 23:36

Da var det EA sin tur, ikke noe jeg så spesielt frem til, men tenkte å se det bare for å se om de kunne overraske meg, og på grunn av Star Wars Battlefront.

EAs pressekonferanse kan oppsummeres med Star Wars og EA Sport. Det var egentlig det som det gikk i. Først ut var annonseringen av et nytt Mass Effect.

Men som den Star Wars nerden jeg er var det Star Wars nyheter som sto meg nærmest, først ut var Knights of The Fallen Empire. nye digitale oppgraderingspakken til Star Wars The Old Republic, for såvidt eneste MMO jeg ikke har blitt møkklei. Litt artig at spillet aldri blir seende like intents ut som i trailern. Etter litt mer utforskning fant jeg ut at Lana Beniko fra Shadow of Revan blir med videre, og at pakka kommer i Oktober. Dette blir bra!

Unravel. Et enkelt lite plattformspill som ser utrolig søtt og komplisert ut, på grunn av litt trøbbel med streamingen gikk jeg ikke med meg så mye av det, men så kult ut.

Sport må man ha, er ikke EA konferanse uten EA Sports. ingenting som så spesielt revolusjerende ut da. ARtig at de hadde Pele med på scena.

Star Wars Battlefront. Sorry Fallout 4, men du er ikke lengre E3s peneste spill. Vet ikke vha mer jeg kan si.

HQ