Norsk
Blog

Forumets Tilstand 1.75

Skrevet av Strategist den 21 januar 2011 klokken 16:51

Ny uke.

Forumleker
Det har poppet opp en hel del forumleker den siste tiden, og den observante såvel som den ikke fullt så observante forumbruker vil ha merket at vi ikke slår fullt så hardt ned på forumleker som har vært gjort enkelte ganger tidligere. Dette er i tråd med det (relativt) nye reglementet på forumet. Mens vi forbeholder oss retten til å stenge og slette forumleker som oppfordrer til uintelligente ettords-poster, så setter vi pris på at dere ønsker å skape liv og moro på forumet. Sålenge de holdes innenfor Off Topic-subforumet og de ikke forstyrrer de øvrige seriøse diskusjonene på forumet, så vil vi fortsette å tillate at en del forumleker til enhver tid er oppe. Jeg tillegger likevel at moderatorene kan stenges og åpnes igjen etter forgodtbefinnende. Det innebærer også at det er mulighet for å be om at forumleker som tidligere har blitt stengt i forbindelse med regelen om kun fire forumleker, kan etterspørres åpnet igjen.

Vi forsøker å finne en sunn balansegang mht. forumlekene og vi vil sette pris på deres innspill om temaet.

Månedens trådstarter
Jeg minner igjen om at vi kårer Månedens trådstarter. Informasjon om konkurransen finner du her. Det er fremdeles 10 dager igjen til å delta, og til å forsøke å øke vinnersjansene sine.

Daniel Guanio 20 år
Jeg avslutter ukens blogg med trompetfanfarer og lykkeønskninger. Vår eminente redaksjonssjef er nemlig 20 år i dag. Hele moderasjonen ønsker ham gratulerer med dagen og en fantastisk feiring.

Forumets Tilstand 1.75

Please join the campaign to save kittens

HQ