Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Topp 10 aktive brukere #19

Topp 10 aktive brukere #19

Skrevet av Strategist den 22 april 2013 klokken 21:44

Vi snakket om å kanskje droppe «Topp 10 aktive brukere» denne uken, men jeg kunne ikke la en sjanse gå fra meg til å gni det inn hos JoEy_Odd at han TAPTE! Hahaha.

Anyways, den egentlige grunnen til at denne kommer senere enn noen av dere kanskje forventet er rett og slett at jeg har lagt svært mye arbeid i bloggen. Så værsågod. God lesning.

Denne bloggserien forklarer seg snart selv, så jeg nøyer meg med å henvise til tidligere blogger, som du finner linket nederst i denne, dersom du lurer på hva dette er for noe.

Vi er tar nå fatt på tredje uken etter at vi tråkket inn gassen for aktivitetseksplosjonen. Aktiviteten er høyere enn noensinne og det er nesten underlig å se hvor mange brukere som plutselig klarer å samle mer enn både fem-, seks-, syv- og åttehundre aktivitetspoeng på en uke. Mye takket være den ukesgamle «Nattråden» som allerede har trukket 2460 innlegg og nådd 99 sider. Det er den mest eksplosive tråden på Gamereactor.no noensinne, såvidt jeg vet.

Det er første gang vi har 2 brukere med firesifret poengsum, og noe overraskende er det JoEy, og ikke Ole-Christian som er el numero dos på denne listen. Og selvom vi har vært helt oppe i 1535 poeng forrige onsdag, er 1153 poeng ny rekord på denne listen.

Men det er ikke først og fremst aktivitetstoppene som gleder oss moderatorer. Det er bredden vi ser utvikle seg i forumet. 28 brukere over 50 poeng, hvorav 20 med over 100. Det gjør listen vår dobbelt så lang som vanlig. Og selvom vi ikke nevner hver og en av dere ved navn her - vi ser samtlige aktive brukere på siden, og vi merker oss bidragene deres.

Men eh, nå er dere sikkert utålmodige. Så la oss komme til poenge(ne).

1. Strategist [1153]


Strategist the Omnipotent. Strategist topper denne listen for andre gang på rad. Andre uken med firesifret poengsum. Snart 10 000 poster totalt. Er det noe mer å si om ham enn at han er awesome? Ja, han er rett og slett allmektig. Og dessuten omniscient. Hallelujah!


2. JoEy_Odd [1053]


JoEy_Odd the Foolhardy. Han gikk løs på en kamp han ikke kunne vinne. Med 707 forumkommentarer denne uken er det klart hvor Joey har satt inn støtet. For første gang får en "vanlig bruker" på Gamereactor en firesifret poengsum. Det er ikke til å kimse av. Men han tapte likevel.


3. ElGamer [894]


ElGamer den Taleføre. ElGamer har virkelig slått til denne siste uken. Med 84 Livefeed-oppdateringer og 514 forumkommentarer, hvorav 134 av disse er i «Nattråden» er det liten tvil om at denne gutten er taletrengt. Nok til å sikre ham en tredjeplass på denne ukens liste. Eller andre taper, som vi også kaller det. 894 poeng er likefullt en imponerende poengsum.


4. Ole-Christian Johansen [877]


Ole-Christian the Omnipresent. Han er overalt. Han ser allting. Han kommenterer alt du poster. 87 brukeranmeldelse-/bloggkommentarer viser likevel hvor Ole-Christian har hatt sitt fokus denne uken. Undertegnede må innrømme at han hadde større tro på Ole-Christians enn Strategists utsikter til å holde unna for JoEy_Odd denne mandagen, men OCs prioriteringer denne helgen skuffer stort.


5. RockFuzzEleven [787]


RockFuzzEleven den Årvåkne. Han er oppmerksom hele tiden, og er rask med å svare om du skriver noe i trådene eller gruppene han overvåker. Han har derfor vært den beste sparringspartner JoEy_Odd kunne ønsket seg hele denne uken. Med slik hjelp kan ikke JoEy klandre andre enn seg selv for nederlaget. Han gjemmer seg kanskje litt i skyggen av JoEy, men han spretter frem på denne listen etter mange lange våkenetter. Bulken av aktiviteten hans utgjøres av 512 forum-/gruppekommentarer, hvorav han har sørget for å holde liv i sin helt egen Youtube-gruppe (du bør sjekke den ut), og 42 livefeed-oppdateringer. Ikke mange brukere har noensinne hatt mer enn 700 aktivitetspoeng på denne listen. Det er en eksklusiv klubb.


6. SirThomas [594]


SirThomas the Persistent. Selvom moren hans vil at han skal sove, har ikke SirThomas latt dette stoppe seg. Selv når internett kobles ut finnes det alltid en vei. Søvn er for sveklinger. Han er noen hundre poeng på etterskudd i forhold til topp 5, men 594 poeng er en meget respektabel poengsum. Ikke hør på morra di Thomas! Ikke hør på morra di Thomas!


7. Predator [574]


Predator den Revolusjonære. Predator huskes kanskje best denne uken som martyren som ofret sine egne ambisjoner for JoEy_Odd sine. Ikke at jeg ser helt hvordan hans passivitet skulle gagne Joey_Odd. Det er nok bare en unnskyldning. Men en syvendeplass på listen er ikke verst resultat likevel. Trolig mye hjulpet av aktivitetene hans i Nattråden natt til idag.


8. fantomena [544]


fantomena den Trofaste. Spill.no har ingenting å stille opp med, og fantomena har innsett at det er her på Gamereactor det lønner seg mest å være aktiv. 544 poeng er nesten halvparten så mange poeng som undertegnede, hvilket sørger for at han kan beholde førsteplassen på All time-listen en liten stund til med sine 13 069 poeng. Han er overalt i forumet og han er alltid å finne blant de mest aktive, men det er bare et tidsspørsmål før jeg tar ham igjen.


9. xXAkresSXx94 [423]


xXAkresSXx94 den Intense. Gutten hvis navn ikke kan nevnes (fordi det er så fuckings komplisert) har toppet denne listen mange uker, men nå må han ta til takke med en niendeplass. Denne gangen er han iallefall på listen. Da han ikke kom med forrige uke fikk vi høre det.


10. NorGaMaGamer [387]


NorGaMaGamer den Ivrige. Det er trangt om plassene på listen denne uken, og denne gutten har klart å karre seg til en knepen tiendeplass. Legg forøvrig merke til at han har nesten 400 poeng. Alle brukerne blant topp 10, har nemlig over 300 poeng denne uken. Det bare understreker bragden det er å komme med i denne eksklusive klubben.


remote [364]


remote the Omnisexual. Han fullfører treenigheten av moderatorer på denne listen. Vi har gitt ham det navnet på grunn av alle de skitne vitsene hans, og fordi han fucker opp allting. Som det at han klarte å havne såvidt utenfor topp 10.


sonic og link [228]


sonic og link den Enbårne. Vi går ut fra han var først siden han synes å på sikt befeste den posisjonen. Han slår sin bror med noen få poeng og plasserer seg først nok en gang, etter å ha måttet se seg slått forrige uke. Selv med flere poeng enn forrige gang må han likevel innse at han har falt fra 11. til 12. plass.


Tommy Kvaernerud [218]


Tommy Kvaernerud den Artistiske. Han har ikke kjørt igang alle bloggene han har lovet oss fremover, men han sanker likevel en respektabel poengsum. Mens det for oss andre er mest slik, så kan denne mannen faktisk tegne. Han er Gamereactors egen kunstner og jeg har derfor kommisjonert ham til å male meg, forumets store leder, sittende på en enhjørning i all min naturlige prakt.


Kakashi sensei [204]


Kakashi sensei the Twin. Attpåklatten. Han smyger seg såvidt over 200 poeng, godt hjulpet av de flotte bloggene hans, hvor han serverer oss innsikt i tilværelsen på et spillstudie. Han er Gamereactors dataingeniør. Tvillingrivaleriet tilspisser seg.


Archana [203]


Archana the Chosen One. Hun vet hva jeg snakker om. Hun har blitt utvalgt flere steder denne måneden. Jeg vet ikke hva som er ekvivalent for linselus i internetmentions-sammenheng, men i alle tilfelle må det være det hun er.


gnyg [187]


gnyg den Trauste. Han har kommentert liberalt både her og der, og har en respektabel poengsum å vise for det. Han har ikke tatt helt av som enkelte, men det viser bare hans sterke karakter. Jevnt og trutt vinner racet, og på all time-listen har han et ganske godt grep om tiendeplassen iallfall. Dessuten deler han Ole-Christians fascinasjon for Christian Bale.

(cont.)

HQ