Norsk
Blog

Den lengste reisen: Ny bloggseksjon

Skrevet av Strategist den 13 desember 2013 klokken 22:56

I minst syv år, siden før jeg hadde hørt om Gamereactor, har det blitt snakket om det nye designet som skulle komme. Nå er det etterlengtede resultatet endelig her. Det vil si, delvis... Noen deler av siden er enda ikke oppdatert med nytt design, som krypinn, Grupper, Medlemsanmeldelser, Overblikk. En av de største endringene ved det nye designet av Gamereactor er i bloggdelen. Kanskje ikke så rart ettersom designeren, Petter, er en ivrig blogger.

Så. Hva har skjedd med bloggseksjonen?
Jo, den har fått et fullstendig overhalt design.

Bloggforsiden er mer omfattende, og gir mer plass til å presentere hver blogg. Bloggen din har nå fått et lite mini-krypinn til høyre som presenterer noe statistikk, og ikke minst de nye "Bloggkategorier" som jeg kommer tilbake til. Bloggbannere er nå større og mer prominente. Den ideele dimensjonen for bloggbannere er nå 940 x 150 pixler. Dessuten plasseres bilder automatisk øverst i bloggen dersom du ikke velger en annen plassering selv. Funksjonen for å gjøre det er stadig <*bild>.

Listen med eldre blogger er nå litt mer prominent og gir også litt mer plass til hver blogg i listen. En ny løsning bør kanskje finnes for de brukerne som er mest ivrige bloggere dog. Jeg utfordrer deg til å forsøke å scrolle helt ned til bunnen av listen til Petter (scrollehjulet på musen er eneste tillatte hjelpemiddel).

Den nye bloggfunksjonen jeg har størst forventninger til er "tags" eller "bloggkategorier". Her kan man sortere bloggene sine i kategorier, gjerne flere samtidig og dermed gjøre det mulig å se alle bloggene som er skrevet av brukerne på forumet i en viss kategori. For eksempel alle moderatorenes "Ukas brukere"-blogger her. I din egen blogg vises bare de kategoriene du selv har benyttet.

Den lengste reisen: Ny bloggseksjon

HQ