Norsk
Blog

Mass Effect 3 inntrykk (forts.)

Takk gudene for at de kvittet seg med planetskannesystemet de hadde i ME2! Steike, det tok på håndleddene. Det hjalp forsåvidt ikke at jeg prøvde å strikke julegaver omtrent på samme tid :P

Jeg merker at jeg savner en del av elementene fra det første spillet, som at ting var vanskeligere å finne og at man måtte hacke datamaskiner og safer manuelt. Og loot. Jeg savner loot. Og Xp per fiende som beseires.

Jeg savner å kjøre rundt i Makoen og utforske planeter. Jeg savner å være så livredd for Thresher Maws at jeg kunne kjører i fjellene og på stein, og ALDRI på noe som i det hele tatt ligner på jord.

Jeg savner de forskjellige ammotypene og det at man kunne oppgradere våpen og armour, på seg selv OG på kompanjongene sine.

Jeg savner ikke det grusomme kampsystemet, og spesielt ikke hvordan bioticskreftene fungerte...ugh. Og granatene var knotete.

ME3, og ME2 for den saks skyld, har blitt forenklet, synes jeg, og mer låst. Samtalene er mindre kompliserte.

Dette spillet var på mange måter mer intenst, og mer gripende. Det er jo slutten, tross alt.

Men, ingenting av dette betyr at jeg syntes spillet var dårligere. Hells no, jeg storkoste meg og nøt hvert jævla sekund. Bortsett fra deler av slutten, men det kan du lese mer om (alt om) i mitt forrige blogginnlegg :)

Og la det være sagt: Thresher Maws har ingen ting å komme med sammenlignet med Reaperfiserte asari, også kalt Banshees.

Mass Effect 3 inntrykk (forts.)

Fy faen i helvete, jeg har aldri hylt så mye som når en av de plutselig dukket opp bak meg og spiddet den stakkars Sheparden min.
Jeg kommer ikke til å få sove på en stund fremover, det er sikkert og visst. Mulig jeg må få Player 2 til å sjekke inni skap og under senga før jeg legger meg, sånn for sikkerhets skyld...


Hvis dette blogginnlegget virker noe usammenhengende skylder jeg på julebord, lørdag og eksamen.

Takk for meg!

HQ