Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Badass spillskurker

Badass spillskurker

Jeg spiller gjennom Mass Effect 1 for hundreogfemtiende gang og har nettopp kommet til den delen hvor jeg støter på Sovereign for første gang. Selv om jeg har spilt gjennom denne delen mange ganger før, og vet hvordan hele sagaen ender, blir jeg likevel "redd" hver gang stemmen hans fyller hodet mitt, og det virker som dette er en kamp vi er dømt til å tape, uansett hvor hardcore Shepard og co måtte være (jeg kjører rein Renegade-style denne gangen, så jeg er rimelig hardcore :P). Han gir meg virkelig følelsen av at dette er nyttesløst, at jeg en maur som kan knuses så lett som bare det, fordi han er en høyerestående livsform som slettes ikke trenger å bry seg med hva resten av universet driver med. Akkurat som mauren ikke utgjør en trussel for mennesket, utgjør ikke mennesket noen trussel for Reapers.

Finnes det noen skurker som er mer badass enn The Reapers? Som er mer skremmende? Som til de grader spiller i en helt annen liga enn det protagonisten gjør?

Og hva er det som gjør en skurk til en virkelig "god" skurk?

For min del er det alltid de skurkene som mener at det de gjør er det riktige, som er de beste. De som har motiver man kan forstå, men metoder som ligger utenfor ens egen fatteevne. Skurker som man, av og til når man er alene hjemme og ingen kan høre en, egentlig håper skal vinne. Eller i det minste få lov til å gjennomføre planene sine, fordi man er nysgjerrig og de virker kule (Ja, jeg heier på Loke i Marvel-filmene...don't judge me!).Skurker som er mer enn bare: "Jeg vil ta over verden fordi jeg er ond og det er det skurker gjør" - for det er kanskje noe av det kjedeligste som fins

HQ