Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Borderlands + 4 spillere + delt skjerm =

Borderlands + 4 spillere + delt skjerm =

FULLSTENDIG OG TOTALT KAOS!!

Jeg og Player 2 hadde en variert gjeng med folk på besøk på 1. påskedag for å spille litt. Vi var totalt 9 stykker, yngstemann var 1,5 år og eldstemann noen og tredve. Vi opererte etter "første mann til mølla"-prinsippet, så de som dukket opp først fikk pizza og Borderlands: The Pre-Sequel på PS4, mens de som kom etterpå fikk tortilla chips m/dipp og Black Ops 2 på PS3. Utover kvelden samlet alle seg og spilte en uformell og "avslappet" turnering i Rayman Legends KungFoot...

Men tilbake til Borderlands med 4 spillere. Vi spilte Pre-Sequel med Enforcer, Baroness, Doppelganger og Frag Trap, og man skulle jo tro at når man spiller co-op at samarbeid står i hovedfokus. Den gang ei! Kanskje vi bare har veldig shitty venner, og er litt dårlige mennesker selv, for her var kun en for en, og ikke noe alle for en og en for alle-tull. Vi stjal kills, liv, luft og loot over en lav sko, vi kjørte biler ut i lavaen med vilje og lot gjerne en kompis dø mens vi lette etter flere fiender å drepe og loot chests å åpne. Vi var en gjeng med drittsekker, og det var fantastisk morsomt! Og når alle aktiverte Action Skills eller kastet granater var skjermen vår et eneste stort virrvarr av eksplosjoner, kampdroner, Handsome Jacks, snøstormer og hva enn Frag Trap måtte finne på å gjøre. Som jeg sa: fullstendig, totalt kaos.

Det anbefales på det varmeste.

HQ