Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

MAD MÅDDERFAKKINGS MAX!!!

Jeg så den på kino i går og jeg tror aldri jeg har hatt en så intens filmopplevelse i hele mitt liv. Da de to korte timene var over dundret hjerte mitt i brystet, pulsen var i taket og jeg var 100% klar for å stjele en bil, sette fyr på en oljetanker og føre verden inn i postapokalypsen! Fy faderrullan, George Miller er et action-geni (og han er godt mulig Mr Torgue i forkledning)! JEG VIL HA MER!

Kall meg kamicrazy,spray munnen min med krom og bær vitne til noe som kanskje er årets beste film. Å HEILAGE OLAV, GJE MEG MEIR!

Jeg digger Tom Hardy og ser alt han er med i, og Tom Hardy er flott som den ultraslitne Max Rockatansky som bare vil leve livet sitt i fred... men han blir fullstendig overskygget/satt i baksetet av bilene i filmen, og Imperator Furiosa, en enarmet lovløs som tygger tyggis og sparker ræv (men hun er tom for tyggis), spilt av Charlize Theron... WOW! <3

MAD MÅDDERFAKKINGS MAX!!!

GÅ OG SE DEN NÅ!!!

HQ