Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Min ide til nytt Mass Effect-spill

Min ide til nytt Mass Effect-spill

Nå som et nytt ME-spill er bekreftet (Mass Effect: Andromeda) og det er klart at det ikke har noen sammenheng med Shepard-trilogien, men er et uavhengig spill satt i Andromeda-galaksen, har jeg tenkt litt på hva jeg kunne tenke meg å se i et eventuelt nytt spill med tilknytning til den originale trilogien.

For det første kunne jeg tenke meg en prequel. Ja, jeg vet at de ikke alltid blir så bra, som GoW Judgment for eksempel, fordi noe av spenningen fra originalspillet er borte. Vi vet jo allerede hva som skjer, og hvilket karakterer det går bra med. Den eneste ukjente faktoren i en prequel er "Hvordan".

Men i Mass Effect er det utrolig mye som skjer før man inntrer i rollen som Commander Shepard. Bare det å følge Shepard som rekrutt kunne vært uhorvelig spennende! Om noe vanskelig siden man får velge mellom 3 forskjellige bakgrunner for Shepard i ME.

Det jeg ser for meg, derimot, er et spill satt til The First Contact War, når menneskene er i krig med turians. Settingen ville vært Shanxi, og man ville spilt som enten en underordnet kommandør, eller som General Williams selv (De som har fulgt med når de har spilt ME vet hvor dette bærer hen). Jeg tror kanskje en underordnet kommandør ville gitt mer spillerom, i tillegg til at man kan velge kjønn, rase,utseende og alt det gøye selv :)

Spillet villet stort sett handlet om alle de hendelsene og avgjørelsene som fører til at Shanxi blir den første, og eneste menneskelige kolonien som overgir seg til romvesener, og sverter Williams-navnet for evig og alltid.

Jeg ser enormt stort potensiale for action og dramatikk i dette spillet, samt en mulighet til å gjøre en prequel utrolig spennende, selv om man vet hva sluttresultatet blir. Jeg er i hvert fall veldig interessert i å vite hvorfor og hvordan General Williams gjorde som han gjorde.

Så hvis noen i Bioware Norge tilfeldigvis leser denne bloggen, og synes det høres interessant ut, er det bare å kontakt! :P

HQ