LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gebrokkent Sidemål: Sonic 06.

      Gebrokkent Sidemål: Sonic 06.

      Skrevet av Tehmartiniz den 10 november 2014 klokken 22:25

      (Ei lita kort innledning)
      Hei! Mitt navn er TehMartiniz og velkommen skal du vere til min bloggserie, kor eg skal da snakke om ting og tang. På nynorsk. Eg starta dette er fordi eg skal ha nynorsk eksamen, og i stedet for å bere lese så tenkte eg at det var mykje betre å skrive nynorsk. Siden eg er ein person med mykje tanker og meningar, så burde det her passe heilt perfekt. Grunnen tel at eg kaller det her for gebrokkent sidemål er fordi, eg eigentlig er frå Porsgrunn og snakker ikkje sidemål i det heile tatt. Så eg er alltid open for tilbakemeldingar fra dykkar. So prepare your body for this shit, and lets move on!

      Eg er nok ikkje den einaste på denne kloden som meiner at Sonic 06 er ei... Unik opplevelse. Om det er positivt eller negativt varierer jo frå kva slags person du er. Likar du kald eller varm mat? Same shit!

      Spørsmåla som svirrer rundt hovudet vårt når spielet blir nevnt er, kva i hulaste er det eg speler? Korleis kunne det her bli utgitt? Er eg høy? Med Sonic 06 så veit man aldri om man er høy eller ei! Spelet opner opp tel ei nydeleg filmsekvens som får oss tel å lure på om kva folk preiker om! Dette er da ikkje ille! Men etter den filmsekvensa så kjem den sanne drakta tel Sonic 06 og det er då vi lurer fælt på kva vi har kjøpt. Førestill deg at du spisar taco med mykje digg, også får du plutseleg ei torsk midt på plata! No questions asked, just eat it you twat! Den følelsen ja... Innan den tid så har vi allereide begynt å stille spørsmålet; blir det verre? Selvfølgelig! Det går bare nedover, nedover og vel... Nedover!

      Men er spelet bere ei lang nedover bakke? Ikkje alltid! Bere 3/4 deler av den. Spelet har faktisk nokre positive deler. For det fyrste så er filmsekvensene bra laga. Dei kan tel og med vere vakre! Nøkkelkarakterane er detaljerte og kan vere imponerande å sjå på. Musikken er på topp og er definitivt eit høydepunkt for spelet(In his world anyone?). Man kan sjå at Sega prøvde veldig mykje på detta spelet, og hadde dei gitt det meir tid for å jevne ut dei mangfoldevis av feila, så hadde det kanskje blitt eit bra spel. Og at dei skifta historie. Seriøst Sega, arbeidssøknadene mine har meir flyt enn den historia!

      Det er bere synd at eit spel med så mye potentsial skal bli prega av så mykje feil. Men betyr det at spelet ikkje er underholdane? Det trenger ikkje å vere sant. Akkurat som ‘'The Room'' så har spelet på ein måte blitt ei kulthit! Med tanke at det har eit rykte for å vere eit av dei verste spela på markedet så er det ikkje noko rart. Det er eit spel som man må spele for å kunne forstå det! Det er som å drekke seg dritings eller å røyke seg høy! Det kan ikkje forklares, det må oppleves!

      Og det er sånn eg sjår på Sonic 06. Som ei opplevelse! Ikkje misforstå meg, det er eit veldig dårlig spel, som helst ikkje burde ha blitt lansert! Men på godt og vont så Sonic 06 ei opplevelse, og er ikkje det meninga tel eit spel da?

      Lagt til 2014-11-10 22:29:
      Hei hei! Dette er da min første nynorske blogg. Tusen takk for oppmerksomheten, og det vil komme mer! Jeg setter pris på kommentarer og kritikk siden dette er jo bare øving til eksamen! Så igjen, takk for oppmerksomheten og til vi ses igjen! C:

      HQ