Norsk
Blog
Topp 20 spill - Nr. 20 til 16.

Topp 20 spill - Nr. 20 til 16.

Inspirert av dr peace har jeg bestemt meg for å lage en topp 20 liste, men ikke til en spesifikt konsoll, men spill av alle tider! Det skal komme fem deler tilsammen, jeg vet ikke hvor ofte de kommer men jeg vet at alle skal komme... Ikke som The Helpless Marines.

Here we go:

Nr. 20: The Lord of the Rings: Conquest.
Plattform: PS3/X360/PC.
Anb. Alder: 16+
Utgitt: 2009.
Mange er sikkert veldig uenig i dette men det er et veldig episk spill.
Man kan styre trollmenn, sverdmenn, pil og bue menn, troll, enter, og mange flere.
I spillet støter du på gamle kjenninger og masse fin musikk. Du kommer også garantert til å kjenne deg igjen i områder som Hobbsyssel, og Mordor.


Nr. 19: Mario Kart DS.
Plattform: DS.
Anb. Alder: 3+
Utgitt: 2005.
Mario og vennene hans er igjen klare for racing, i Mario Kart DS er det mange "remixer" av gamle baner, og det er mange nye. Musikken sitter som støpt og kontrollene er veldig bra. Det er tre vanskelighetsgrader; 50cc, 100cc, og 150cc. For hver av disse du klarer alt på får du låst opp nye figurer og kjøretøy. Det er også battle-mode der du kan kjempe mot, eller sammen med en venn.


Nr. 18: Test Drive: Unlimited.
Plattform: X360/PS2/PSP/PC.
Anb. Alder: 12+
Utgitt: 2006.
Test Drive Unlimited er et online racing spill der du kan spille med dine venner, spille mot ukjente, og råkjøre med lekre biler! Det er et godt utvalg av biler, du har blant annet; Ferrari, Lamborghini, Ford, Aston Martin. Det er et stort område å bevege seg på, men du kommer ikke langt uten penger... Jeg gleder meg stort til oppfølgeren, og det gjør du også!


Nr. 17: Little Big Planet PSP
Plattform: PSP.
Anb. Alder: 7+
Utgitt: 2009.
Little Big Planet var en braksuksess til Playstation 3. Det var en så stor suksess at Sony måtte lage en en PSP versjon av spillet. Det var veldig lurt av Sony! Det er en bitteliten historiedel for de som ikke har online, men dette er egentlig der spillet er dårligst. Men når du kommer på internett og ser alle brettene du kan laste ned som andre har laget må du smile, for det er veldig mange. Millioner på millioner av brett du kan kose deg med, men ikke nok med det, du kan jo selvfølgelig lage dine egne brett også! Men det kan bli litt vanskelig å få alt til å virke, litt innviklet for sjuåringer.


Nr. 16: The Simpsons Game.
Plattform: X360/PS3/PSP/DS/PS2.
Anb. Alder: 12+
Utgitt: 2007.
The Simpsons Game er ikke så dårlig som alle sier! Det er en brukbar lang historiedel, men når du har klart ut den er det gjenskpillingsverdi til de grader. Du kan ta alle oppdragene på nytt eller dra på leting etter klisje'er til samlingern din, eller finne den siste Duff korken til Homer. I tilegg har skuespillerne fra serien spilt inn stemmene i spillet også, så det er duket for masse humor med alle fem styrbare figurene i Simpsons familien!


Jepp, det var del en. Del to kommer snart! Følg med!

Cya!

the Zelda guy

HQ