Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Topp 20 spill - Nr. 15 til 11.

Topp 20 spill - Nr. 15 til 11.

Jeg lover at listen kommer seg etter den første delen, dere må også huske at dette er spill jeg har spilt, det vil si at ingen 18+ spill er på listen. For hvis jeg hadde kunnet spille alle spill ville Lord of The Rings: Conquest ligget sånn rundt topp 100. Beklager for litt dårlig førstedel og jeg håper jeg kan komme meg.


Nr. 15: New Super Mario Bros.
Plattform: DS.
Anb. Alder: 3+
Utgitt: 2006.
New Super Mario Bros er en slags remake av de gamle spillene bare bedre. Mario skal nok en gang redde prinsessen fra Bowser. Og med masse variasjon i brettene kan du spille 8 verdener med et smil om munnen, gjennspillingsverdi er det også masse av.


Nr. 14: Rayman 3
Plattform: Xbox/GC/PC/GBA.
Anb. Alder: 3+
Utgitt: 2003.
Hva skal man si om Rayman? Han er en artig liten fyr, og dette spillet er hans beste hittil. Veldig god grafikk og musikk, morsomme kamper, store brett, og masse minispill gjør at spilet varer lenge. Noen av fiendene er vriene å få ned, og det er et eventyrspill til de grader som anbefales av meg den dag i dag.


Nr. 13: Super Mario 64 DS
Plattform: DS.
Anb. Alder: 3+
Utgitt: 2005.
Super Mario 64 var en stor suksess til Nintendo 64, med sin nydelige grafikk,
og morsomme baner. Nintendo måtte jo selvsagt lagen en remake av spillet som var veldig lurt av dem. Med enda bedre grafikk, og enda flere stjerner og flere spillbare karakterer ble dette bedre enn orginalen.


Nr. 12: Halo Combat Evolved
Plattform: Xbox/PC.
Anb. Alder: 16+
Utgitt: 2001.
Det første spillet i Halo trilogien, det revlusjonerte skytespill sjangeren. De første skrittene på Halo er noe av de beste spillminnene mine. Fiendene er oppfinnsomme, levlene er magiske, og grafikken er super for å være 2001. Det er mange kjøretøy du kan leke deg med, og veldig god co-op.


Nr. 11: The Legend of Zelda: Spirit Tracks.
Plattform: DS.
Anb. Alder: 7+
Utgitt: 2009.
Dette er oppfølgeren til Phantom Hourglass, som i 2007 kom ut til DS'en. Det er nøyaktig samme grafikk på spillene, og styringen også. Men jeg må bare si det; Tog er morsommere enn båt! Nettopp i PH er det båt, og i ST er det tog. Styringen av toget sitter som støpt, og det gjør resten av spillet også!

HQ