Norsk
Blog
Topp 20 spill - Nr. 10 til 6.

Topp 20 spill - Nr. 10 til 6.

Yes, her er del 3 av listen min:

Nr. 10: Super Paper Mario.
Plattform: Wii.
Anb. Alder: 3+
Utgitt: 2007.
Dette er et RPG spill med Mario i hovedrollen. Spillet foregår i både 2D og 3D, så hvis du ikke finner en vei i 2D, svitsj til 3D! Med mange verdener i spillet, fire spillbare figurer, mange medhjelpere, og et fantastisk soundtrack ender dette opp som ett av de beste spillene som finnes.


Nr. 9: The Legend of Zelda: Ocarina of Time.
Plattform: N64/Wii ( Og snart 3DS ).
Anb. Alder: 12+
Utgitt: 1998.
Mange mener dette er det beste spillet som er laget, men ikke jeg. Men at spillet ikke er bra kan ingen si! Grafikken revlusjonerte i sin tid, og historien var fantastisk. Og for ikke å nevne lyden. Musikken i dette spillet er ufattelig, Zelda har absolutt den beste musikken i hele verden. Ocarina of Time er en klasikker som folk kommer til å huske i en veldig lang tid...


Nr. 8: Prince of Persia.
Plattform: X360/PS3/PC.
Anb. Alder: 12+
Utgitt: 2008.
Det fjerde spillet i serien. Spillet er i motsetning til de andre Prince of Persia spillene cel-shadet, så dermed er dette spillet med finest grafikk i serien. Spillet har en god holdbarhet, og er underholdene. Soundtracket er bra, men ingenting slår humoren i spillet!


Nr. 7: Star Wars: The Force Unleashed.
Plattform: X360/PS3/PC/PSP/DS.
Anb. Alder: 16+
Utgitt: 2008.
Dette er definitift det beste Star Wars spillet som er laget. Med både Euphoria, og DMM ( Digital Molecular Matter ) reagerer fiendene, og omgivelsene veldig realistiske. Grafikken er på topp, og det samme er historien. Grei lengde har det også...


Nr. 6: Super Smash Bros. Brawl.
Plattform: Wii.
Anb. Alder: 12+
Utgitt: 2008.
Tredje spillet i Smash Bros serien. Og det er definitift det beste! Spillet har en historiedel som faktisk kan vare en liten stund, hvilket som er bra hvis du liker å spille alene. Classic Mode, All Star Mode, og Brawl er kun noen av tingene du kan spille; alene eller med venner. Spillet har også en online, men den er ikke så mye å skryte av.


Neste og siste del kommer straks!

the Zelda guy

HQ