Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Halo: Reach, penger og ny banner

Halo: Reach, penger og ny banner

Hey boys and girls <3

Lenge siden sist! Jeg har vært lite aktiv på GameReactor i det siste, om det går negativt ut over noen, så beklager jeg veldig.

Har kjøpt meg Halo: Reach! Må si at det er et veldig bra spill! Men du må ha spilt alle de andre spillene for å forstå historien. Kommer iallefall til å game Halo en stund fremover nå. Cod: Black Ops er bare til å drite i, haha. Kanskje jeg kommer med en anmeldelse? Vi får se.


Joda, har fått meg jobb! Endelig!
Jeg har sett etter jobb en stund nå, jeg sparer til lett motorsykkel. Men problemet er at jeg også har lyst på en ny kameralinse (helst lavere enn 16mm og oppimot 200mm) som kommer til å være rundt 4000, pluss tripod. Også har jeg også lyst på den lekre lekkerbisken av en sexy dippedutt kalt en iPod Touch 4. gen.
Luksusproblem all the way... Haha.

Ser dere den nye banneren min? Kul, ey? Likte den selv. Veldig sleek and stylish med Jorge.
Lagde en ganske raskt. Skal nok prøve litt senere på en mer avansert en.
Skal på et photoshop kurs til helgen, så får prøve meg etter det.

Jaja, da er det ikke så mye mer å fortelle.... Sorry for kort blogg... Ville bare komme i kontakt med GR igjen.

HQ

Fotoblogg: redigert.

Her er en av mine fotoblogger.
Bildene her har jeg tatt litt forkjellige steder. Slik som de 3 første har jeg tatt ute da det var solnedgang.
"Sølepytten og dråpen" tok jeg under en foss i nærheten av Norheimsund og katten tok jeg bilde av i sengen.

Fotoblogg: redigert.

Hva syntes dere?

Her er bildene, bare høyere kvalitet:

http://img844.imageshack.us/img844/8081/fotobloggredigert.jpg


Her er bildene, men ikke redigert:

http://img833.imageshack.us/img833/8924/fotobloggjpg.jpg

Kontroll

Kontroll

To zombier går mot meg mens de vifter armene sine etter noe å kaste. De skriker og går mot meg sakte, men sikkert. Jeg svetter litt og fomler med fingrene for å finne knappen hvor man kryper, slik at jeg kan komme meg til helvette inn i den sjakten for å komme meg unna de kjøttetende, skrikende og primitive zombiene. Jeg leter og leter. Q, A, Z, <>, Shift, fn, ctrl, jeg trykker ctrl, men ingenting skjer. Zombiene er nær meg. Jeg blir truffet av en tønne som blir slått i fleisen på han jeg spiller. "Health'o'meteret" viser "7" og blinker rødt. Hendene mine rister av stress, høyrehånden flyr rett på musen og trykker på venstre museknapp. Jeg hører noen skudd blir fyrt av og ser på skjermen.
- POKKER OG! Roper jeg og ser at skuddene hadde blitt fyrt i veggen forann meg, da jeg egentlig skulle skyte på zombiene bak meg. Jeg snur meg på spillet og ser i fjeset på en zombi med en lysebrun billeliknende ting på hodet. Jeg trykker venstre museknapp, men det eneste som kommer da, er "the dead mans click". Nå skjønner jeg virkelig hvorfor det kalles det, fordi etter neste sekund er jeg på bakken mens en irriterende pipelyd høres gjennom høytalerne.

Det er sikkert mange PC gamere her ute på GR, og for så vidt over hele verden. Dere sitter der med tastatur og mus og spiller spill som Crysis og andre FPS spill. Med tastatur og mus.
Jeg har lenge ønsket å kunne spille på PC/Mac, men jeg klarer det ikke. Nå snakker jeg ikke om at jeg ikke har kraftig nok PC/Mac til å spille på, det er ikke det, men det er det å spille med tastatur og mus. Jeg syntes det er ufattelig vanskelig! For å være ærlig er det ALTFOR mange knapper. Jeg har liksom ikke kontroll.

Med en håndkontroll som på Playstation 3, Xbox 360 eller Wii, samme det. Der har jeg kontroll, jeg har knapper som sitter støpt i hånden og som ikke trengs bli funnet. De er der, og klare for action. Det er utrolig lett å lære alle knappene til tusenvis av forkjellige spill.
Men med et tastatur forann meg er jeg dødsens.
Knappene ligger spredt utover og gjemmer seg imellom de andre tastene som om de ikke vil bli funnet og trykket på. Det er som om de skriker vær gang jeg leter etter den tasten jeg må trykke for å krype eller ta opp en ting på et spill.
Jo da, OK, jeg overdrev der, men dere forstår hva jeg mener. Det er utrolig irriterende.

Jo da, så har jeg HL 2 og Portal på Macen min, og jeg har demoer av spill som Crysis og Operation Flashpoint: Dragon Rising på PC'en min. Crysis er sinnsykt vanskelig og det samme med OF:DR.

Half Life 2 begynner jeg å få teken på. Portal er utrolig lett, med tanke på at man bare bruker WASD, E og museknappene. Så jeg holder på å lære, men om du spør meg om å spille Crysis, så takker jeg nei for ikke å drite meg fullstendig ut.

Akkurat nå er datamaskinen der for musikk, bilde, video, nett, chatting og email. Spillingen er ikke heeelt på topp på PC/Mac med meg.

Dette var kanskje ikke en så veldig god blogg, men ville i alle fall komme med en spillrelatert tekst. Ikke bare fotoblogger og slikt.Q:
-Hva spiller du på?
-Er du slik som meg, eller er du verdensmester på tastatur-memorering?
-Vet du hvilket spill jeg spilte?

ÜberFag

ÜberFag

Jada, nå tror dere sikkert at jeg skal snakke om en supersoper, men nei. Det var bare et navn som en venn av meg satte på en klasse på Cod...

Jeg pg tre venner har nå i tre dager på rad vært med hverandre og spilt og litt andre ting.
Første dagen var det bare Cod og kødding ved den lokale butikken. Men så andre dagen ble det litt WoW også, jeg fikk 7 dagers gratis spilletid og disse to andre er noen "hardcore" WoW gamers. Så jeg og disse to spilte litt Wow da, jeg på serveren Aerie Peak og de på Hellfire... Jeg må snart flytte min character.... Men uansett, jeg har ikke spilt Wow på ganske så lenge, så jeg er bare i lvl 61, mens de er i lvl 80 og har bra gear.... Jeg blir sett på som en noob av de, haha. Jaja, jeg eier de i Cod.

Nå sitter vi her og venter på at serverene skal åpne. Så skal jeg bare gå i battleground mens de går i Icecrown Citadel. Alle sammen skal skaffe seg gear. Jeg må skaffe meg honor slik at jeg kan kjøpe meg en bue, mens de er etter noe annet, som jeg ikke husker.
Gleder meg til serverene åpner seg! Da blir det litt skikkelig gaming her på oss!

Blir det det samme i morgen mon tro?

Har dere hatt LAN-partyer dere da i det siste? Eller bare spilt med venner?
Eller skal dere?

(Random bilde)

Photoblogg nr. 2!

Photoblogg nr. 2!

Hei hei!


Idag kommer jeg med photoblogg nr 2!
Trialen min på Aperture 3 har gått ut, så jeg har ikke fått redigert bildene.
Jeg finner ikke ut hvordan man bruker brushes i Photoshop til å feks få mer kontrast i bildet.
Help anyone?


Anyway, her er de, helt originale. Om du ikke har sett de forrige bildene, så er du helt velkommen til å gjøre det!

Bilde nr 1: Avkuttet palme. Brukte "manuell" fokus.

Bilde nr 2: Liten kanin som har sittet der i støvet en stund, dakar... Brukte også "manuell" fokus.

Bilde nr 3: Kusinen min sin sønn. Brukte autofokus.

Bilde nr 4: My KILLER CAT!!! Autofokus.

Bilde nr 5: Noen ruiner. Autofokus.

Hva syntes dere? Husk, jeg har ikke redigert de.