Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Når dødsfall fører til kjærlighet

Når dødsfall fører til kjærlighet

Jeg vil anta at de aller fleste av dere har notert dere navnet «Honningbarna» i løpet av 2011, eller tidlig 2012. Honningbarna er et norsk band, mer presist, et band fra Kristiansand. De har i en god stund blitt sett på som store musikalske talenter, noe som «Årets Urørt 2011» og Spellemannspris i «Årets Rock» kan bevise. De aller fleste innenfor musikkbransjen har spådd dem en stor karriere.

Det var først tirsdag(31.01.12) morgen, at det aller meste ble snudd på hodet. De største tabloidene i landet meldte om den tjue år gamle trommisen i Honningbarna, Anders Eikås som hadde omkommet i en trafikkulykke. Av oss som har fulgt bandet, og de fleste andre, kom dette som et stort sjokk, og var helt surrealistisk.

I ettertid har bandet fått masser av støtte, heldigvis. Flere har markert seg navnet deres, men på en forferdelig måte. Det er selvsagt ikke denne måten man ønsker at et fantastisk band skal få mest oppmerksomhet i media. Flere bekjente av meg har nå, etter ulykken, knyttet sin kjærlighet til bandet og deres musikk. De hadde ikke hørt om bandet før denne saken prydet overskriftene til nettavisene. Vel, så er det ikke akkurat denne typen som er mest utbredt hos norsk ungdom.

Ved flere anledninger har bands fanskare bygd seg opp etter at et medlem har dødd. Jeg vet ikke helt jeg synes om det. Det er selvfølgelig bra at et band bygger opp sin fanbase, men det skjer på helt feil måte(om du spør meg). Personlig ble jeg stor fan av Avenged Sevenfold etter bortgangen av James «Jimmy» Sullivan.

Honningbarna har annonsert at de vil fortsette til tross for det som har skjedd, noe jeg mener det står stor respekt av. Jeg har selv sett de live ved tre anledninger, og ja; de er fantastiske live!

Denne teksten ble muligens lite konkret, men følte bare for å skrive om dette.

Jeg vil hylle Honningbarna(om det ikke har kommet tydelig nok frem). De er noen utrolige talentfulle unge menn.

Hvil i fred, Anders Eikås. Du var en stor inspirasjonskilde for mange, mange band som drømte om å gjøre det stort, og ikke minst flere trommeslagere av den yngre sorten.

Hodet kaldt, hjertet varmt. Kjærlighet over alt.

HQ
Redningsbåten lekker!

Redningsbåten lekker!

Jeg skal prøve å unngå klisjeer som «Lenge siden sist!» eller noe liknende så den typen introduksjon dropper jeg.

Noen av dere har kanskje lest min tidligere blogg «Band sa du?». Vel, dette er en oppfølger.

Så for dere som ikke har lest den, en kort oppsummering: Jeg spiller trommer i et band som het Career Tragectory. Vi laget en demo(kind of), og bloggen var for å spre ordet og prøve å fiske opp noe konstruktiv kritikk.

Nå, 6 måneder senere står en ny oppdatering for trappene. Veldig mye har skjedd på 6 måneder. For det første: Vi har byttet navn. Ikke bare en, men to ganger. Vi valgte å bytte fra Career Tragectory, ettersom det var en real tongue-twister. Vi valgte derfor å kalle oss «The Strums» en periode. En periode på hele 3 uker. Til slutt falt vi på navnet «Leaky Lifeboat» ettersom vi fant ut at det allerede er(minst) to band med samme navn, og i tillegg var det et rimelig døvt navn. De av dere som liker Sonic Youth kjenner nok igjen navnet Leaky Lifeboat(ettersom det er en Sonic Youth sang som har dette navnet).

Men det er dog mer som har skjedd. Vi har fått mekka flere låter. Navnene lyder som «Pointless», «Thief in Cyberspace» og «Do I Really Need It?(Keep on Consume!)", i tilegg til "D.I.Y", som var med I den forrige bloggen.
Bandet har beveget seg litt bort i fra enkel punk, og gått litt mer i en retning av post-hardcore/rocke-typ. Sangene våre er såpass varierte at det egentlig ikke er helt godt å si.

Siden juni har vi også fått innvilget et stipend på 3000 kroner fra staten. Disse pengene har vi ikke brukt enda, men de skal brukes på onsdag. Pengene kommer godt med ettersom vi trenger effektpedaler og annet tilbehør for å kunne ta musikken vår til et nytt nivå.

Siste «nyhet» er at vi har spilt vår første konsert! Vokalisten vår kjenner noen karer i et annet band som er ganske kjent i nærområdet. De spurte om vi ville være med de på en gig og «varme opp» for dem. Noe vi takket ja til med glede. Gigen gikk veldig bra(føler vi selv) og det var omtrent 30-40 personer som var å så på. Vi fikk 20 minutter på oss til å spille, og på de tjue minuttene fikk vi banka inn alle våre fire sanger, samt et cover av den legendariske «You Suffer» av Napalm Death(verdens korteste sang. Altså 1,6 sekund lang). Selveste Crazy Eyed Gamer93 var på konserten og fikk filmet 10 minutter av konserten. Snutten fra gigen kan du se på vår facebook-side!

Hadde vært fint om dere kunne sjekket ut facebook-siden vår. Du må gjerne like siden og gi oss konstruktiv kritikk, så vi kan forbedre oss.

Tusen takk for deres oppmerksomhet!

Band sa du?

Band sa du?

Som jeg vil anta, har svært få av dere fått med dere at jeg spiller trommer. Det er muligens færre som vet hvem jeg er i det hele tatt, med tanke på at jeg ikke er veldig aktiv på forumet. Tilbake til poenget med bloggen: Jeg spiller trommer, og dermed spiller jeg også i et band. Denne bloggen er altså for å spre budskapet.

Vi er fire stykker. Tre som er født i 1994(inkludert meg) og én som er født i 1995. vi som er født i 94 har spilt sammen i rundt et år, men vi har ikke hatt noen vokalist. Så vi har for det meste bare spilt for moroskyld og fikk en god stund hjelp av selveste Crazy Eyed Gamer93 (som er en jævel på trommer, så klapp for han). I starten av mai fikk vi med en god venn av meg til synge for oss. Med tanke på at vi har lik musikksmak var det gull for oss.

Bandet vårt, rettere sagt "Career Tragectory" er et punkband som spiller punk lignende sånn det var på 70-tallet da The Clash og The Sex Pistols var store. Noen vil kanskje mene at Sex Pistols bare er junk, men vi ser på de som en stor inspirasjonskilde. Hvor mange har klart å endre rockens historie med bare ett album, uten å kunne spille instrumenter engang!?

Så om du liker punk fra 70- og 80-tallet(The Clash, Sex Pistols, Siouxsie and the Banshees, The Ramones, Babyshambles osv.) hadde det vært fint om dere sjekket ut vår facebook side: http://www.facebook.com/pages/Career-Tragectory/211442092231
933

Foreløpig har vi én demo ute, og ja.. Det er elendig kvalitet. Vi har tatt opp med en mikrofon som brukes til Guitar Hero med tanke på at vi ikke har tilgang til studio, og skal ferdigstille flere sanger før vi går i studio for å lage en eventuell EP.
Dersom du har synspunkter på sangen vi har lagt ut eller noe annet, legg gjerne igjen konstruktiv kritikk, dette får vi bruk for! Hvis du vil høre sangen først, dersom du ikke er sikker på det er musikk for deg har vi en film på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=TJtpJ9qHtok

Og dersom du ikke har fått det med deg spiller DoGRoG også i band! De spiller også punk og ser ut til ha en god karriere foran seg! Dersom du ikke har hørt om bandet hans: Pain For A Day
( http://www.facebook.com/painforaday ) vil jeg anbefale å høre på de!

Så.. ja.. takk for at du brukte tiden din på å lese dette! (Bildet er laget i paint, der vi brukte våre kreative hoder til å få det ekstremt vakkert)

- ThMosekillah

U mad, Harold Camping?

U mad, Harold Camping?

Ja, som de aller fleste har fått med seg så har godeste Harold Camping fra USA spådd dommedag til å være i dag, 18:00 i ALLE tidssoner. Det finnes ikke måte på hvordan dette skulle skje. 24 timers langt jordskjelv, de døde skulle stå opp igjen som zombier, og de ikke troende skal da få leve i dette helvete på jorden frem til 21. oktober.

Men godeste H. Camping har jo tross alt tatt feil to ganger før, og alle gode ting er tre. Så her sitter jeg, 18:14 og ler litt for meg selv. Beklager Camping, men dette som du var 100 % sikker på, viste seg å være feil. Skal jammen si du er flink til å trolle! Tar ikke lange tiden før vi finner deg som en egen meme, kan jeg tenke meg.

Ingen spesielt seriøs blogg dette. Bare føler jeg må nyte at jeg ikke bor på en ødelagt jordklode stappfull med zombier. Beklager hvis noen skulle irritere seg over denne bloggen.. That's pretty much it.

U mad, Harold Camping? (Hjemmesnekra bilde!)

- ThMosekillah

Kaster jeg bort dagene?

Kaster jeg bort dagene?

Det er én måned igjen av ferien. Én måned til jeg starter på Mailand videregående skole. Jeg prøver å nyte ferien så godt jeg kan, men har alltid én tanke i hodet: Kaster jeg bort dagene?

Hittil i ferien har jeg blant annet vært på Hovefestivalen i Arendal, vært i London en helg og tatt enda en tur til Arendal. Men det er ikke det jeg skal snakke om her. Jeg skal snakke om dagene jeg er hjemme..

Dagene mine starter ofte rundt kl. 13:00 - 14:00, å avsluttes gjerne 03:00. Mellom disse klokkeslettene sitter jeg som oftest på rommet mitt og spiller xbox. Da kommer ofte tanken jeg har nevnt ovenfor. Kaster jeg bort dagene? Jeg bruker mye av tiden min på spill nå i ferien. Tross alt, så elsker jeg jo å spille, og gjør det så å si hver dag uansett. Jeg slapper av, gjør ting jeg elsker og snakker med vennene mine på Xbox Live. Det hender jeg tar meg den friheten og sykler én kilometer til pappaen min, for å spille trommer og. Men nyter jeg ferien? På én måte, ja. På en annen måte, nei.

De siste årene har jeg satt meg ett mål før hver sommer: Jeg skal trene mer, jogge, trene mer styrketrening osv. Altså å trene mer når jeg ikke har skolearbeid som må gjøres. Tanken kommer støtt, men det er ikke ofte jeg "gidder" eller "orker". Jeg føler også at jeg vil være ute med venner, men det er ikke lett når halvparten er på ferie, og den andre halvparten ikke gidder, fordi "de har vært ute allerede". Den siste uka, har jeg vært ute og jogga to ganger + at jeg har trent litt styrketrening. Tar meg gjerne noen turer på fotballbanen i ny og ne, hvis jeg får med noen. Føler at jeg får mer ut av dagen, når jeg ikke bare spiller.

Kort oppsummert: Jeg føler jeg kaster bort dagene ved å sitte inne å spille. Jeg vil ut, men får ikke med andre, eller tar ikke initiativ til å gå ut og trene. Så fort jeg får trent litt, går humøret opp ett par hakk. Kaster jeg bort dagene? Noen dager kaster jeg bort, andre dager ikke. Alt i alt, jeg nyter ferien!

Så har jeg noen spørsmål til dere:
- Hva bruker dere feriedagene deres på?
- Trener dere i ferien?
- Om dere spiller mesteparten av dagen(som meg), føler dere at dere kaster bort dagene?

Over til noe helt annet: (!)
Jeg er stor fan av bandet "Avenged Sevenfold", og har lagt merke til at det er en god del andre fans her på Gamereactor også. Så til dere som ikke visste det: Avenged Sevenfold har sluppet en ny sang fra det kommende albumet deres. Den heter "Buried Alive". Link -> http://www.youtube.com/watch?v=6PRfDJQY_Y8 . Musikkvideoen til singelen deres "Nightmare" kommer også i dag, lørdag 17. Juli. Fant ikke noe passende bilde, så la til coveret til A7X's kommende album :P

- ThMosekillah :)