Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Counter-Strike 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Blog
   Topp 5 spill del:1

   Topp 5 spill del:1

   Skrevet av thosol01 den 31 mai 2014 klokken 21:27

   Det måtte bare gjøres en gang. Som en stor fan av simulator spill, og i tillegg til en stor samling ble jeg bare nødt til å lage en toppliste for å se hvilke spill jeg likte best. Topp 5

   5: Ambulance Simulator
   Dette spillet har en grei grafikk og veldig bra lyd, men spillet gikk ikke helt opp til forventningene mine og så ikke ut som det gjorde på traileren. Men alikevell er det et bra pussle spill med en helt rå bilkjøring som gjør at denne får 5 plass av 17 spill.

   4:Trainz simulator 2010

   Dette spillet har en veldig bra grafikk og et bra utseende, men det er mange glitcher og kræsj i dette spillet. Noen ganger er det bra noen ganger ikke. Spillet har en kjempe bra free play mode som egentlig er det eneste du kan gjøre i tillegg til å bygge din egen by. Men du føler deg mer komfortabel med ro og stillhet.

   3: Goat Simulator
   Kanskje verdens mest meningsløse spill, men for meg er det akkurat mitt i blinken. Det er grusomt bra grafikk, men jeg tar ikke det som noe hovedpunkt. For meg så er det å kunne få oppleve en ganske unormal hverdag som en geit som er det virkelig store. Jeg har hatt mange minneverdige øyeblikk med dette spillet og det vil nok fortsette. Noen kan ikke forstå det, mens andre kan forstå det veldig godt.

   2: Farming Simulator 2013 Titanium Edition
   Jeg lurer ofte på hvordan det er å være bonde. I dette spillet får jeg et lite innblikk av bøndenes hverdag. Man må stelle med dyr og høste poteter, korn og høy. Også må man selfølgelig jobbe på jordet og passe på økonomien. Jeg synes det er en veldig spennende mulighet i tillegg til den digre shoppen som har et hav med traktorer, hengere, gressklippere og mye, mye mer. I tillegg med Titanium Edition så er dette ekstra morsomt. Det er vel kanskje Titanium pakken som gjør det ekstra morsomt å spille dette spillet for det gir det så fryktelig mye muligheter. Jeg skal ikke si så mye mer for du må nesten spille spillet selv for å se hvor bra det er.

   1: Police Force 2
   Her har vi virkelig favoritten dette er den beste Politi simulatoren som finnes på dagens spillmarked. Her kan du jobbe som offiser og patruljere i sivil, dag og natt og alt kan skje. Så fort du får en calling så må du bare komme deg i bilen og kjøre av sted for å ordne opp i samfunnet. Du kan også etterforske saker og ta med diverse spor og ledertråder tilbake til labben for å undersøke dem og etter det jakte på skurken. Spillet har i tillegg en kjempe bra grafikk og klar lyd. Det vil aldri bli et bedre simulator spill en dette.

   HQ