Norsk
Blog
Game Dev Tycoon - Spillet som handler om å lage spill.

Game Dev Tycoon - Spillet som handler om å lage spill.

Skrevet av thosol01 den 17 desember 2014 klokken 19:54

I denne lille bloggen vil jeg snakke om et fantastisk Indie-Simulator spill som heter Game Dev Tycoon. Først og fremst vil jeg nevne dette spillet fordi det er en personlig anbefalning, men også fordi spillet fortjener stor oppmerksomhet.

Game Dev Tycoon er et spill som handler om å lage et spill. Alt går ut på at du skal være hovedsjefen i et firma for å ta det i riktig retning. Du bestemmer selv hva det skal inneholde og hvor bra det skal være. Du kan deretter lage forskjellige patcher og oppfølgere etter hvert som du kommer deg høyere og høyere opp. Du har et stort utvalg av både sjangre og temaer som du kan velge mellom, og du kan gjøre forskjellige research for å oppdage andre temaer. Når du gjør research kan du også oppdage forskjellige teknologier som forandrer spillet og konsollen din betraktelig.

I Game Dev kan du også lage dine forskjellige konsoller og PCer. Selfølgelig krever det at du har litt kunnsakper på forhånd om hvordan spill og konsoller fungerer, men mye av dette lærer du underveis.

Selve spillets handling varer i 35 år hvor forskjellige nedturer og oppturer blir annonsert med både deg og andre selskaper. Alt begynner i en kjeller på 1980 tallet og helt til store spillstudier i nåtiden og fremover. Det er mye og utforske i Game Dev så man kan fortsette evig etter år 35, men det krever kanskje litt mer av dine kunnskaper da hvis du vil det skal bli en innholdsrik fremtid.

Ikke stort mer kan jeg fortelle for resten må du nesten finne ut av selv, men jeg kan ihvert fall si at dette er et spill som er hvert hver eneste krone. Koster forøvrig 70 kroner på Steam og vil koste ca. 50 ved julesalget.


Se trailer her:

Enda ikke overbevist? Se her:

https://www.youtube.com/watch?v=TW-ps6lLQgE

HQ