Norsk
Blog
#Temabloggen 11 En hyllest til From Software!

#Temabloggen 11 En hyllest til From Software!

Skrevet av thosol01 den 15 april 2015 klokken 17:18

Har du noen gang spilt spill som Armored core eller Dark Souls? Da er det stor sjanse for at du har sett navnet From Software på coveret. From Software sløser aldri med tiden og bruker midlene sine godt, dette er nemlig disse tre spillseriene et levende bevis på.

Det som gjør From Soft så spesielle er at de aldri noen gang har hatt en easy mode. De bruker som oftest kun hard. Det var nettopp det som fikk meg til å sperre opp øynene for from software for de har et system kalt NG+ som veldig få spillselskaper har. Det gjør at det blir vanskeligere og vanskeligere for hver gjennomgang av spillet. Det jeg liker dem aller best for er de mørke triste spillene med noe glede inni.

Noe som bringer oss over på Dark Souls som er min favoritt spillserie av alle. Det er et spill med fantastisk kreativitet som viser hva spill egentlig er. Det er som regel ingen uferdige scener å se noen steder og hele spillet glitrer av forbannelse og hindringer overalt. Måten spillet spøker med deg er en genial måte for å gjøre deg totalt for forbanna, men allikevel gir det deg en uimotståelig vilje til å prøve på nytt og på nytt, tross alt så er det jo din egen feil. I tillegg har de noen utrolige bra DLCer i både eneren og toeren.

Demon Souls og det nye spillet Bloodborne har jeg ikke like stort forhold til, men de er begge med på å utbygge den kreative siden av gaming.

Det var alt jeg rakk for denne ukens tema, beklager den korte lengden på grunn av en god del annen skriving til skole oppgaver. Denne er en av de :)

HQ