Norsk
Blog
Steam sommersalg

Steam sommersalg

Skrevet av thosol01 den 22 juni 2015 klokken 13:50

I skrivende stund er det 5 timer og 15 minutter til Steam salget er ferdig. Jeg har som sikkert mange andre, kjøpt en god del spill for sommeren. Her er de jeg kjøpte og hva jeg synes om dem så langt.

Teslagrad:
Fikk desverre ikke spille så mye av Teslagrad etter en liten feil med Steam, men jeg håper den blir i orden.

Counter Strike: Global Offensive:
Etter mye mas og anbefalninger fra venner og nærmere bekjente fikk jeg kjøpt meg Counter Strike. Jeg har så langt kommet i Rank 3 og tatt ca 13 timer i det, og som det ser ut nå er det nok noe sokm jeg vil komme til å spille mer utover sommeren.

The Witcher 2:
Har så langt fått et veldig bra inntrykk av The Witcher, selv om jeg ikke har spilt så mye. Har hørt at dette er et spill som man kan bruke en god del timer på, så det passer bra når man skal ha noe å drive med om sommeren!

Dead or Alive 5: Last Round:
Dear or Alive var mitt neste steg for min interesse etter Fighting sjangeren. Jeg har brukt nærmere 5 timer med det nå. Om jeg vil komme til å spille det noe mer før achievements og online kommer ut gjenstår å se.

Sam and Max: The Devils playhouse:
Jeg har alltid likt Sam and Max serien veldig godt både som spill, tegneserie og film. Jeg vil nok komme til å bruke noen timer på dette fordi det er så mye å sette seg inn i og finne ut av, men det er alikevell et fantastisk spill med en god dose humor.

Life is Strange:
Jeg fikk desverre bare kjøpt Episode en siden det begynnte å tynne ut med penger, men hadde jeg visst hvor bra det var litt tidligere hadde jeg virkelig ikke spart dem. Life is Strange er sålangt et av de beste spillene jeg har spilt, som har kommet ut i år. Det gjør mye inntrykk på meg, og jeg pleier ikke å like et spill som bare er fullt av dialoger. Life is Strange vider seg å være et unntak, og jeg skal holde et øye med disse utviklerne fremover for dette var virkelig bra! Episode 2-5 må skaffes så fort julesalget strømmer inn, og jeg klarer nesten ikke å vente.

Andre spill jeg kjøpte:
Fallout 3
Half Life 2
The Binding of Isaac: Rebirth
Poker Night at the Inventory
Need for Speed: Hot pursuit
Sonic the Hedgehog.

Så hva kjøpte du?

HQ