Norsk
Blog

Da var det min tur til å spille Zelda

Jeg har et lite ønske om å få med meg de største spillene og spillseriene.

Serier som Halo, Persona, Professor Layton, Zone of the Enders og Metal Gear Solid er ikke noe jeg begynte med da de først startet, men jeg har spilt meg opp på dem etter hvert fordi de er høyt aktet og gjerne får gode omtaler. Jeg har litt den samme følelsen når det gjelder Oscar-nominerte filmer. Jeg burde på en måte se dem. Den eneste forskjellen når det gjelder store spill er at jeg faktisk forsøker.

Når det er sagt, så er det spesielt én spillserie som jeg har glipp av, og det er The Legend of Zelda.

Det føles nesten litt som jeg har spilt serien allerede. Jeg hadde for så vidt en barndomsvenn som hadde både Ocarina of Time og Majora's Mask på Nintendo 64, så jeg har en hvis anelse om hva det går ut på. Jeg har dessuten støtt på både musikken, og hørt en del av handlingen gjenfortalt av fans. Jeg har dessuten prøvd både Windwaker på Wii U og Ocarina of Time på emulator, men jeg har aldri spilt noen av spillene fra start til slutt -- eller i mer enn noen minutter om gangen for den saks skyld.

Det tenkte jeg skulle ordne på, og med en new 3DS og noen små planer om å skaffe en Wii U så tenkte jeg at jeg gradvis skulle ta igjen litt av det jeg har gått glipp av de siste 21 årene. Det blir ikke verdens raskeste fremgang, for 2015 er et travelt spillår fra før av, men i en nokså travel hverdag er 3DS perfekt til å skvise inn noen minutter med spilling her og der. Går alt som planlagt tenkte jeg å skrive noen anmeldelse-blogger av spillene etter hvert som jeg blir ferdig med dem (men ikke hold pusten).

Spørsmålet mitt er dog, hvor skal jeg begynne?

Er Ocarina of Time til 3DS det beste stedet å starte? Burde jeg starte med et enda eldre spill? Eller skal jeg skaffe Link Between Worlds eller et av de andre håndholdte spillene? Alle tips settes pris på!

Da var det min tur til å spille Zelda

BILDE: Telles dette?

HQ