Norsk
Blog

2015, jo!

Det er viktig å lære seg å sette pris på nåtiden. Også når det gjelder spill. Jeg husker det var en stund da jeg nesten brukte mer tid på å glede meg til spill enn på å faktisk spille dem, og det blir i grunn ganske slitsomt etter hvert.

Med det i tankene, så må det sies at jeg ikke kan huske mange spillår som har startet bedre enn dette. 2015 har rett og slett vært et fantastisk år så langt. Det frister å påstå at det allerede har toppet fjoråret. Vi har fått alt fra det nær-perfekte plattformspillet Ori and the Blind Forest til gjennopplivningen av by-byggingsjangeren, Cities: Skylines. Når man i tillegg i motsetning til alle andre syntes The Order: 1886 var et fullstendig fantastisk spill, så blir det fort vanskelig å få tid til spill, skole og to jobber.

Atilla: Total War, Pillars of Eternity, Blackguards 2, Grow Home, hele to Telltale-serier, Bloodborne, Elite: Dangerous, Dying Light, Battlefield: Hardline, Dead or Alive 5, Olli Olli 2, Evolve og Dying Light. Det er ikke en dum rekke med spill, og vi har ikke skrevet april på kalenderen enda!

Det vil alltid være et Final Fantasy eller et Metal Gear Solid i horisonten, men det er verdt å senke blikket noen ganger, og innse at man allerede har fått en del av det man ber om. I hvert fall så snart man har fått Rocket League.

Hva er dine favoritter så langt?

(ironisk nok er denne bloggen resultat av at jeg har hatt dårlig tid. Forhåpentligvis blir det temablogg neste uke)

2015, jo!

HQ