Norsk
Blog

Se hva jeg fant på Kickstarter! Sint filmregissør

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (fortsettes i selve bloggen)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaah. Slitsomt.

Jeg er heldigvis på vei ut av en ekstremt travel halvannen måned, så nå får jeg forhåpentligvis mer tid til alt annet enn akkurat eksamensøving. Bloggskriving, for eksempel.

Et naturlig sted å starte kan være Kickstarter, der det har skjedd mye siden jeg skrev om Bibel-Lego fra Bergen for noen måneder siden. Playtonic har gjort stor suksess med Banjo Kazooie-aktige Yooka-Laylee og Castlevanie-skaper Bloodstained: Ritual of the Night. Dessuten har ørnefilmen Detective Heart of America endelig fått noe som minner om en lanseringsdato (4. juli, den amerikanske uavhengighetsdagen). Det ser ut til å være gode tider for både filmer og spill.

I hvert fall så lenge man ikke lager film om spill.

Uwe Boll er en regissør som er middels kjent for å ha laget forferdelige filmer løst basert på flere av spillene du elsker. Han står blant annet bak notorisk dårlige filmadapsjoner av Far Cry og Bloodrayne, så det er ikke uten en viss status at han inntar Kickstarter.

Men til lite nytte! Først ba han om 500,000 dollar til å lage en film basert på voldssandkassespillet Postal, hvor han tjente inn litt mer beskjedne 30,000. Deretter skjønte han at Kickstarter var for tapere og beveget seg videre til IndieGogo med filmen Rampage 3, som han trengte 50,000$ (les: Mer enn han fikk noe av de andre gangene), og ... det gikk ikke den gangen heller.

Nå har det klikket for ham! Og han lastet opp denne filmen på YouTube-kontoen sin.
Denne!.

Og for så vidt denne, som er litt mindre kjent.

Jeg synes i grunn videoene snakker for seg selv.

HQ