Norsk
Blog

The Last Guardian: Tja

Sony viste frem The Last Guardian på E3 i år, og tja, det var seg selv likt.

Rottedyret var ganske søtt, grafikken var slettes ikke verst og vindeffektene var imponerende. Alt i alt minnet det veldig om traileren vi så fra PS3-spillet for noen år siden. Kanskje litt mer enn jeg hadde forventet at det ville gjøre.

Det er vel et sunnhetstegn at spillet ikke har endret seg altfor mye, men en liten del av meg forventet at alt skulle være snudd fullstendig på hodet: At dyret og gutten skulle være to politibetjenter som blir tvunget til å sette sine ulikheter til side for å bekjempe gjengkriminelle i Miami, eller noe i den retning.

Men det ser nesten ut som en PS4-remaster av traileren fra 2009. Er det dit spillverden går, at man like gjerne hopper rett til HD-remaken?

Jeg ble heller ikke helt overbevist av gameplayet. Men så kan ikke alle spill se så umiddelbart morsomme ut som Uncharted 4 gjør. Ico er heller ikke noe spesielt presentabelt spill, men fantastisk allikevel.

Alt i alt, så er jeg vel fortsatt spent på The Last Guardian, men muligens ikke fullt så mye som da det var et sagnomsust spill fra fordums tid. Tja, kanskje det hjelper hvis de venter noen år til lansering?

HQ