Norsk
Blog

Redaktørens skamfulle gleder

Skrevet av Tor Erik den 6 mai 2014 klokken 16:21

Ja, de fleste av oss har vel interesser som vi ikke nødvendigvis proklamerer på torget, og jeg er selvfølgelig intet unntak. Jeg har derimot blitt så gammel at jeg ikke bryr meg så veldig mye om hva folk tenker når jeg forteller at jeg akkurat har sett alle sesongene av Buffy på nytt eller slappet av til den siste plata fra Nickelback... Hahaha, neida, jeg hater Nickelback.

Det er likevel én ting jeg ikke er spesielt stolt av, og det er at jeg fortsatt pusler med landsbyen min i Clash of Clans. Det stemmer - Clash of Clans. Her setter jeg igang en prosess som tar alt fra fire til ti dager, og sjekker innom av og til for å sanke gull og eliksir. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg gjør det likevel.

Jeg synes kanskje det er enklere å provosere folk ved å si hva jeg ikke liker, eller ikke tar meg tid til. Jeg synes eksempelvis at Titanfall er et glimrende skytespill, men etter endt arbeidsdag er det sjelden jeg orker å kaste meg inn i noe så hektisk som det faktisk er. Jeg forelsket meg også i designet og stemningen i Child of Light, men jeg fikser ikke turbaserte kamper hvert tredje minutt.

Så for å fyre opp stemningen kan jeg fortelle at jeg har sett hele Firefly-serien, men jeg syntes aldri den ble noe mer enn ok til bra. Jeg mener at seriens populæritet hovedsaklig skyldes forum-hype, og at den ikke fortjener kultstatusen den har fått.

Takk for meg...

Redaktørens skamfulle gleder

- Vi sender den lille jenta til høyre på deg hvis du ikke sier at Firefly er awesome...

HQ