Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

HBO Nordic får det ikke til

Skrevet av Tor Erik den 22 april 2015 klokken 15:03

Etter flere oppdateringer til HBO Nordic er brukergrensesnittet fortsatt altfor dårlig. Det er fortsatt tilnærmet umulig å starte appen og få fortsette der man faktisk avsluttet sist. Listen med sist sette er fortsatt mangelfull, og appen kræsjer oftere enn java. Søkefunksjonen fungerer ikke hvis man allerede er inne på en serie eller underkategori. Det er knotete, rotete og frustrerende.

Med så gode produksjoner som Game of Thrones, The Jinx, Boardwalk Empire, Silicon Valley og så videre klarer jeg naturligvis ikke å ligge unna, men jeg skulle virkelig ønske at de tok en titt på en hvilken som helst annen strømmetjeneste for å se hvordan man kan lage noe brukervennlig.

Det var alt. Takk for meg.

HBO Nordic får det ikke til

HQ